Dom två första dagarna i radhuset

Detta inlägg skrevs inatt 03:00 men bloggen ville inte sammarbeta så därav lite rörigt!

Hej på er!

Dagarna bara springer förbi och all tid går åt renoveringen just nu. I torsdags så kom baby hem till mig, vi förberedde med att packa in allt med hjälp av pappa i bilen som vi skulle ha med oss på fredagen då vi fick nycklarna till vårt hem. Så det packades in verktyg och allt vi behövde. På kvällen så satt vi och myste med någon öl.

I fredags gick vi upp tidigt för att packa släpet med säng och annat och sedan bar det av mot Gävle för 09:30 skulle vi vara på banken och ta emot nycklarna. Alltså den känslan, vi har inte fattat än att det är vårt hem! Efter vi var klara så åkte vi till radhuset, låste upp för första gången och tog oss ett varv och kikade. Sedan packade vi in allt för att sedan åka och hämta allt golv vi beställt! Allt gick kanon och vi lassade in allt i köket så länge. Sedan på eftermiddagen så började vi riva ut alla golv på övervåningen samt lister och fortsatte sedan på nedervåningen. Så med alla golv utrivna så började vi spackla väggarna på nedervåningen. Vi hann med hur mycket som helst och klockan var runt 02:00 när vi åkte för att sova men vi avslutade med lite McDonalds!

Idag har vi fortsatt med spackling och jag började måla taket i sovrummet medans Markus slipade och gjorde klart fönster för målning. Så idag har vi hunnit hur mycket som helst också. Medans det torkade på nedervåningen så fortsatte vi på övervåningen med att spackla och foga. Men nu inatt så kände vi att vi ville börja få klart sovrummet så vi har målat alla väggar där en gång. När vi väl är igång så är vi som två maskiner. Så imorgon blir andra strykningen där inne och sedan ska alla tak i hall och vardagsrum målas.

Lite kort och gott om de två första dagarna så det blir en liten sammanfattning av bilder för dessa dagar.

Gillar

Kommentarer