Har äntligen hittat en snygg höstjacka, dock lite varmare än min skinnjacka som jag har nu. När det kommer till jackor 'r jag sjukt kräsen och letar i 500 år ungefär.. hittar aldrig någon som jag verkligen fastnar för!

 

Funderar på¨om jag ska klicka hem den men är inte riktigt säker än heller.. ska fortsätta kolla då ja ska till stan lite senare ;)

 

Dagens låt...

 

 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Ligger i sängen och kollar på film , har längtat efter att ens se den här filmen äntligen !

Likes

CommentsBlev en lång dag eller dvs natt för mig, äntligen har jag fått rätt medicin som verkar hjälpa , känns skönt !
Förstår dock inte hur det ens får existera sjukvård som inte ens kan utföra rätt arbete.. Man blir skrämd eftersom att man faktiskt ska kunna lita på sjukvården ... Sjukt !
Nuframöver vet jag iallafall vart jag ska vända mig för att få rätt hjälp och få kunna må bra i slutänden som det egentligen ska vara dvs till Huddinge sjukhus!!! Bästa enligt mig förutom en enda nackdel att dem hade en enda läkare som var iväg på akut operation vilket fick mig vänta så länge.

Ska vila resten av dagen och ladda inför nya arbetsdagar , saknar jobbet och det är fruktansvärt jobbigt att behöva ligga hemma och bara sova gå på medicin och springa runt till massa sjukhus, ganska sjukt att man ska behöva ringa akut gråtandes för att faktiskt få hjälp !

Likes

Comments
Last Night in town with one good friend , haved à rly good time ^^


Vaknade för nägon timma sen och ska strax in till Haninge c för att hitta en snygg scarf till min nya jacka från new yorker ! ;)
Därefter ska ja träffa "D" och imorgon blir det jobb ! Det e skönt att vara ledig några dagar från jobbet ibland men fortfarande så saknar man jobbet som om det vore en sjukdom, kanske för att jag trivs så extremt bra med mitt jobb och de ja jobbar med. :)

Its Always good to be back ;)

Likes

Comments

 

Ska strax dra iväg till jobbet, och slutar 12 så hoppas jag på en ledig dag i veckan så jag kan dra iväg till jasminehair och fixa mitt hår !  

Har äntligen bestämt mig, jag kommer bleka håret askblont och sätta i exstensions med keratinwax, superfint ! 

Måste dra mig nu då ja ska förbi ica för en redbull innan men måste också bli bättre på att uppdatera, de blir lite svårt för ja jobbar väldigt mycket att lägga ner tid på bloggen.. :/

 

 

Puss!

 

 


Likes

Comments/ nya skjortan jag köpte från Gina


Ska strax ner till stan samt till läkaren för att kolla upp lite viktiga saker.
Milkshake e något jag aldrig mer dricker efter går , hade 15 min rast från jobbet jobbets milkshake jordgubb är gudomlig då den smakar äkta jordgubbar och har druckit den innan igår väntade något heeeelt annat , kommer tillbaka från min rast och börjar må extremt dåligt vilket slutar i att jag bör hemskickad. Verkligen inte rolig oh kommer definitivt inte dricka milkshake igen ! Once and never again !


Likes

Comments

Dagens i bilder samt dagens inköpLikes

Comments

Har precis ätit lunch på jobbet, sweet chili wrap med hot Cheese dip, starka grejer så jag får bort förkylningen!
Ska strax börja köra 6 h och sen dra mig hemåt! Sköööönt
Ska äta något litet och sen lägga mig på direkten. Upp imorgon och jobba och på fredag! Super skönt!
Hoppas på lön om en vecka också.. E väldigt sugen på en ny fin höstjacka dessutom gröna Lund inte varit där i evigheter ! ;)

Uppdaterar mer senare puss !

Likes

Comments

Sitter på tåget in till jobbet, e tvär trött!
Jobbar stängning idag så e hemma runt 3 inatt och så ska ja upp imorgon igen och ta stängning, hard Times' ! :(
E heeeelt slut !
Skönt att jag e ledig Måndag iallafall!

Likes

Comments