Booom ★✩★

Hej alla fina,

& Gott Nytt år får jag passa på att säga!

Ber om ursäkt att jag varit dålig på att uppdatera bloggen nu under jul och nyår, men har verkligen haft fullt upp. Inte en enda lugn dag, och det känns på kroppen nu.

Tänkte berätta lite snabbt vad jag pysslat med under dagarna.

Det började med att jag inte mådde så bra innan jul, spydde och hade mig. Slutade spy dagen innan julafton tack och lov, mådde "bara" illa då.

Men det blev bättre och det blev julafton, den spenderades hemma hos oss med min familj samt med E och hans familj. De kom till oss runt lunchtid, vi började fixa iordning maten, sen åt vi ganska snabbt därefter. Det blev riktig julmat med prinskorvar, köttbullar, sill, skinka, ja you name it..
Efter det kollade vi Kalle Anka och åt efterrätt sen delade vi ut julklapparna.

En lugn och skön julafton perfekt i min smak nu när man är höggravid och allt. De va så mysigt och jag fick så fina julklappar till både mig själv och lillan.

När våra föräldrar dragit hem var man rätt trött, men sängen fick vänta för att vi va tvugna att packa väskorna för att vi skulle åka till Örebro tidigt dagen därpå ( juldagen) och fira jul med E släkt.

Vi var där uppe i 5 dagar och hann med en hel del, förutom att fira jul och äta massor så bowlade vi, gick på stan (så fint där va med slottet mitt i centrum och en mysig gågata. Jag spelade badminton med E:s kusiner. Klarade av att spela i 40 min innan lillan och kroppen sa ifrån.. AJJ mina ljumskar. Så fick sätta mig och vila och hejja istället. Men det va jäkligt skönt att röra på sig lite iallafall, vet inte när jag gjorde de senast HEHE! Sen hade vi även massa mysiga spelkvällar.

I lördes åkte vi hem till Skåne igen och som man säger borta bra men hemma bäst!

När vi kom hem hann vi inte mer än in genom dörren och lämnade av våra grejer, sen åkte vi ner till Lund för vi skulle spraytanas hos bästa spraytan.lund inför söndagens gravidfotografering.

Efter vi blivit lite brunare så åkte vi hem igen, och körde in om E kusins nyöppnade restaurang, Burger & Friends och köpte vars en burgare och pommes med lite goda dippor. Allt är svenskt producerat och väldigt gott och fräscht.

söndagen var det dags för fotograferingen som blev så myyycket bättre än vad jag förväntat mig, världens härligaste och goaste fotograf vid namn Hilde, hon va så grym. Mer om detta samt fler bilder kommer i ett eget inlägg.

Måndag, nyårsafton!
Det var mycket trevligt, Vi firade detta tillsammans med vänner hemma hos Lina och Fredrik med god mat och trevligt sällskap. Blev en ganska tidig kväll för mig, men lyckades hålla mig vaken till raketerna iaf och såklart en nyårs puss av min prins.

Så ja.. som ni läst och förhoppningvis förstår så har jag/vi haft fullt upp och därav inte lika flitig uppdatering som det brukar, men det ska bli bättring på de. Ett av 2019 mål hehe ;)

Får passa på att ännu en gång önska er en god fortsättning.

2018 var ett bra år för mig, jag träffade min drömprins E, och vi fick veta att vi skulle bli föräldrar! Men 2019 kommer nog bli snäppet bättre när vår lilla dotter kommer, och vi går från 2 till 3 i vår lilla familj.

Nu är det inte långt tid kvar, exakt 51 dagar kvar till BF. Nu har även nervositeten börjat hälsa på, men det ska bli så skoj och mysigt och spännande. & jag och E längtar så mycket efter vår lilla babygirl.

/Nathanilsson.

Gillar

Kommentarer