Asså helt ärligt så tog jag ett avstånd ifrån bloggen, det har varit så mycket just nu att jag inte ens vet vart jag är..
Nu när jag har fått klartecken av allt så ska jag leva vidare mitt liv med min son. Absolut har inte något gått som jag har föreställt mig.
Men livet är sådan.

Jag är just nu hos mamma i Strömstad då jag fyller 20 på torsdag och de ville att jag skulle vara här sen åker jag och Liam tillbaks till min pappa som bor i lilla Edet.

Har verkligen fått så många frågor överallt och tänkte passa på och svara de nu för sen vet jag knappt om jag kommer orka skriva varje dag.

Frida
sjukt fin är din son jag tänkte fråga hur Liams relation till sin pappa är?

Svar. Tack så hemskt mycket, just nu har de ingen kontakt men förhoppningsvis kommer han har smällt in att han har en son som väntar på att lära känna honom.

Amanda
Du är verkligen så stark, hur mår du efter förlossning? Kan du tänka dig göra en vlogg?

Svar. Ååh tack!! Jag mår hyfsat bra. Absolut kan jag göra det.

Anonym

Milf är du, kanske är en privat fråga men när du var tillsammans med pappan har du haft någon kille efter det? Vad känner du för honom?

Svar. Haha tack. Asså efter att jag och Liams pappa gjorde slut och jag plussade på stickan så ville jag ej ha kille dvs jag har inte haft kille efter de. försökt dock få känslor för en under graviditet men det var något som lutade mig tillbaks och jag kunde inte.
Jag känner inget för honom förutom att han är pappan till mitt barn. Dock så kan det komma upp minner när vi spenderade tiden med varandra.
Och jag har inga känslor för honom.

Anonym

jag vet vem Liams pappa är varför säger han att han inte är pappa?

svar. Asså haha han får neka hur mycket han vill men går det övergränsen så kommer jag skriva ut vem som är Liams pappa samt lägga upp resultatet av DNA testet där han bland annat skrivit på och det står hans namn tydligt.
Så för min del så tycker jag det är fruktansvärt fittigt av honom att neka sin son.

Anonym
Vem tycker du Liam är lik? Från nyfödd och nu? Kroppsdel?

Svar: jag tycker ju mer han växer så är han väldigt lik sin pappa samt ha den "lugna stilen" som sin pappa. Jag är väldigt sprallig och ha en temperament men hans pappa den typen som just är "lugn av sig"
Nyfödd så var han väldigt lik mig när jag var liten haha..
Nu börjar hans läppar bli tjockare samt den formen som sin pappa, hans ögon är däremot lite oklara blir grå/gröna sen skiftar de till grön bruna haha.. men ögonfransarna är långa som sin pappa. Min familj tyckte han var väldigt lik mig när han föddes men nu börjar likna mer och mer sin pappa.

Det var några svar från en del frågor kommer upp en till så småningom men jag just nu ska amma Liam då han vaknade så kram på er.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

JA!! Han blir hela 3 månader gammal idag oherregud vad tiden ruser iväg men Gud han kan redan lufta upp nacken och rullat från mage till rygg så ja han utvecklas hela tiden!!

Idag har vi varit i Norge, vi tog alltså färjan dit med hela familjen. De var underbart kul. Liams första båtresa och han sov de mesta..
Vi kom hem för inte så längesedan och jag ska faktiskt ta och packa inför imorgon sen tänkte gå bada med Liam för de älskar han verkligen..sen ska vi sova då imorgon ska vi hem till morfar, hade velat stanna hos mamma längre men har så många möte de kommande veckan så måste vara i Kungälv..

Men ja så såg vår lördag ut, Liam fick även ett par adidas skor av sin kusin på sin 3 månaders dag dock är det lite för stora ännu men passar bra till sommaren..
Han har massor av adidas dress nu men ska köpa fler skor samt adidas t-shirt och shorts till sommaren.

Likes

Comments

Tänkte passa på och skriva både första delen av förlossningsberättelsen och Varför vi var inlagda i 9 dagar på BB. så medan Liam sover så är det bra och passa på..


Fredag den 19:e 08:30 på morgonen började jag få väldigt svaga förvärkar så jag somnade om till 09:00 då började det bli starkare och starkare.. jag gick och tog ett varm bad och alvedon de minskade på smärtan i 10-15 min? Sen började de igen men denna gången var det 3min emellan.. jag ringde sjuktaxin och de var här runt 12:30 vi var framme runt 13:30 när vi väll var framme var jag öppen 5cm och jag blev kontrollerad varann 10:e minut då jag var förstföderska runt 16:20 fick jag epidural-sprutan i ryggen,jag grät fruktansvärt mycket då de stack nålen 3 gånger och är livrädd för nålar.

Värkarna lugnade ner sig väldigt mycket och jag tyckte det var skönt, runt 18:00 skulle de göra ett ytligare kontroll för att se hur Liam tog det men de hörde och fick inget hjärtslag upp på ultaljudskärmen så de börja pyssla om allt de började sätta in sladdar inuti mig samt in i magen men inget hjärtslag hördes., de började ta ut allt och sätta in gång efter gång 4:e gången gjorde de exakt samma sak så då började de larma de andra och de började fixa kejsarsnitt bordet. Jag skulle då få akut kejsarsnitt men de gjorde ett nytt försök och på 5:e gången kom hans hjärtslag upp de började slå fint och som de skulle vara i ungefär 30-45 min? Sen började de sjunka och jag blev svagare runt 22:00 började de ta hål i hinnorna, värkarna började komma en efter en och jag tänkte bara "han måste ut nu, jag kommer dö" asså jag hade panik och efter 2 krystningar kom min lilla Liam på 2562 gram och 50cm lång och ja, han heter Liam Wincént Leonel och så mitt efternamn.

jag trodde att allt var bra men han kom och var lila/blå jag fick honom uppe på mig men de tog honom direkt med de varade i 5 min?

Han började andas saktare och jag förstod ingenting vad som hände jag ville bara se min son. Han fick massor av sladdar i och på sig. Han fick problem med andningen då han svalde fostervattnet så han låg på en annan avdelning och jag kunde inte sova utan honom så jag var på samma avdelning sov på en fåtölj och bara grät och tittade på honom jag trodde att han skulle dö. Vi fick ligga inne i 9 dagar och de var kontroll efter kontroll hela tiden men jag var där bredvid honom hela tiden. på söndagen så fick vi besked att han har ett blåsljud i hjärtat jag bara brast ihop för jag visste att han ska opereras antingen nu eller senare runt sin 6månader.

Alla barn har ett blåsljud på hjärtat men oftast växer ihop efter 3-5 dagar men Liam gjorde ej de, den var öppen lika mycket och vi har ganska täta BVC besök för att se om den håller på växa ihop.. imorgon blir han 3 månader gammal och den är fortfarande öppen.

Så de innebär att växer den inte igen innan han blir 6 månader så ska han opereras och jag hoppas verkligen att den växer igen för operation är de värsta jag vet samt och se sin lille prins ligga där nersövd jag kommer inte klara de..Bilder min moster tog direkt när han kom upp och där han har sladdar både i och på sig..

Likes

Comments

Sitter just nu på tåget till mamma i Strömstad var i Göteborg och hämtade ut 3 adidas dress till Liam men hur fina är inte de?? tror jag la 2,3 för kläderna samt hans gant t-shirt hehe.. han har väldigt mycket kläder men få i märkeskläder hehe.. mina föräldrar kommer absolut inte gilla adidas kläderna då de anser att han ser ut som en "orten kille" men men min son köper de jag tycker är fint.

Nu ska jag vänta tills nästa vecka då jag vill köpa 2 skor i märket adidas, ska även fixa naglarna göra spraytun, Liam har börjat dregla väldigt mycket kanske är de en tand på väg? Men tror inte de då Agnes inte kände något.

Ska börja packa ikväll för morgondagen vi åker alltså redan 08:00 hemifrån och kommer tillbaks runt 21:00

Älskar verkligen att spendera dagen och allt möjligt i Norge, haft även lite tanken att flytta dit då Liam är så liten och har då lätt och prata norska senare. Jag bryter ganska mycket samt finns några svåra ord då jag absolut inte förstår överhuvdtaget haha..

Är snart hemma och Liam stannade med sin moster och mormor då de regnade..

massor av kramar..


Jag kommer i nästa inlägg att lägga upp en del från förlossningen samt vad som hände med honom för vi fick stanna kvar på BB i 9 dagar...

Likes

Comments

Ja,ni ser ju vad...
Vi har varit hos BVC samt akuten då Liam blev förkyld förra veckan så har ej orkat eller haft den lusten och blogga men nu mår han mycket bättre wihoo blir så ledsen när Liam blir sjuk börjar alltid gråta då jag känner att jag gjort något.. han fick som sagt sin 3månaders spruta åh började faktiskt gråta.. kände bara att tårar bara rann men det är för hans skull.

Under denna veckan har vi varit hos mamma/mormor i Strömstad spenderat dagar här. Som de flesta vet så förlorade jag mitt livs ögonsten 25/12-2016 min lillasyster som var t.om som min egna dotter. Behandlade henne såpass bra och är hur tacksam som helst för de 11 månader jag fick spenderat med henne.
Så just nu går vi i familjen igenom en tufft tid men är glad att jag har Liam, han är verkligen den biten som saknades i mitt liv.
I tisdags åkte vi till Agnes och lilla Nova och kom hem till mamma för en stund sen..
vi har faktiskt inga planer förutom att vi ska åka båt till Norge på lördag för er som ej vet så bor mina föräldrar 20 min ifrån Norge så haha ja här hemma pratar vi bara norska sällan svenska då min låtsas pappa är norsk haha . Tyckte de var svårt i början men de var faktiskt hur lätt som helst.

Sen på söndag ska vi tillbaka hem till pappa/morfar, vi bor där tills vi får vårt eget, så än så länge fungerar det kanon bra.

Så ser våra dagar ut.. ska även försöka boka in en fika med Tilda och lille Love så vi får se vad som kommer att hända under den kommande veckan.
Hemskt ledsen att jag ej lagt ner tiden på bloggen. Mycket händer just nu så vill bara få klart allt så kommer allt vara perfekt sen.


En fråga från anonym: kan du tänka dig och lägga ut en bild på dig och Liams pappa.

Mitt svar till din fråga är då, Nej jag kommer inte att lägga upp några bilder överhuvdtaget på honom eller på oss. Då han absolut inte viill synas på offentliga sidor.

Min älskade lilla ängel hur vacker är inte du? Tänk ändå att detta gjorde jag och din pappa bra. Så otroligt vacker.

Likes

Comments

Ja, ni ser ju rubriken...
Liam ligger just nu och sover då jag precis ammade honom och han somnar som vanligt hehe..

Men det var iallafall en tjej som frågade på snapchat om jag kunde skriva lite angående min relation till Liams biologiska pappa även hur han tog när jag berättade om graviditet.

Egentligen är vissa grejer privat men försöker få med de som inte är..

Vi har som sagt känt eller vetat vilka vi var när jag var runt 15 år, är snart 20 haha men det började faktiskt lite konstigt jag skulle på middag med min moster och farbror inne i Göteborg i början av dec 2016 och så träffade jag på honom när jag var på vägen till restaurangen vi hälsade och ja, haha fick en kram av honom. Kan väll säga att jag blev kär i honom direkt och vi började ha kontakt igen efter så många år och började skriva genom Facebook och så började vi att träffas mer och mer. Vi hade faktiskt inga konflikter under tiden vi var "tillsammans" men vi blev ett par eller vad man ska säga 11:e eller 13:e januari 2016 har inget minne angående datumet.
Jag älskade honom tills det kom till mitten av mars då han började "tveka" på vårt förhållande så vi gick isär eller vad man nu säger bara några dagar efter det..
1,5 vecka senare skulle jag ha fått min mens men den kom aldrig..så jag väntade för hade inga tankar om att det skulle ligga ett foster där så jag väntade och väntade tills det hade gått 2 veckor efter beräknade mens dagen och de ej kom. Jag valde att ta graviditetstest det visades ganska tydligt 2 streck alltså gravid.
Jag fick blandade känslor visste faktiskt inte hur min familj skulle reagera eller Liams pappa, så jag valde att hålla det för mig själv så jag fick tänka klart på vad jag skulle göra.. egentligen var jag redan 100% att jag skulle behålla barnet men tankarna kom och gick det oroade mig mer "kommer jag att klara detta? Hur blir det med boendet? Skolan? " då jag hoppade av exakt i mars så hade bara någon månad kvar..

Min familj var väldigt positiva efter de fick se ultraljudsbilderna men i början så tänkte de väldigt mycket som jag "ett barn i 19 årsåldern? Inget jobb? inte gått klart skolan?" Det var väldigt jobbigt i början men efter att jag kom hem med ultraljuds bilden och det visades sig vara en liten POJKE. Åh vad glada de blev. Vi började planera allt inför Liams ankomst.. men Liams pappa var definitivt inte positiv han ville att jag skulle "ta bort" han ville ha sitt ungdomsår och var absolut inte beredd för ett barn. Men jag valde att behålla oavsett vad.. jag tänkte mer det är ett barn, det är ett liv som finns inne i min mage.. så jag blev ensamstående under hela graviditeten och 18 :e november 2016 klockan 22:58 bestämde sig prinsen att kika ut..
Min relation till Liams pappa är inget vidare då vi ej pratar med varandra, men om någon vecka så ska jag och Liam gå på ett möte hos socialtjänsten angående hur det kommer att vara emellan Liam och hans pappa.
Jag lägger inte upp bilder på hans pappa då jag ej tror han vill bli visad så jag accepterar de.
Sen ska vi även åka och godkänna hans pappa då han skall skriva på faderskapstest.
Nu är Liam nästan 3 månader gammal och hans pappa har väll sätt bilder på honom men ej sätt eller träffat honom i verkligheten.

Att jag gjorde det beslutet att behålla Liam var nog det bästa jag kunde ha gjort han har verkligen förändrat mig helt, lägger all fokus på bara honom han har även visat mig vad meningen med livet innebär..

Så det var lite om hans pappa.
Kramar...

Min lilla kille 😍

Likes

Comments

Godmorgon? Vi vaknade faktiskt nyss och kan säga att inatt var verkligen inte de lättaste, Liam ville bara ligga på mig och så fort jag la ner honom i sin spjälsäng som jag satt ihop med min säng så började han gråta.

Så har fått sammanlagt 3h sömn inatt så ni förstår att idag kommer jag vara så trött.. tur att min lillasyster slutar skolan snart så hon kommer att ta honom i någon timme så jag får vila ut.. eftersom Liam växer så blir han mer mammig av sig och de är dock en otroligt bra känsla men samtidigt väldigt jobbigt då jag ej kan lämna bort honom utan att han gråter så mycket. Idag ska vi faktiskt inte göra något då Liam är fortfarande lite gnällig sen han tog sin 3 månaders spruta. så vi kommer stanna hemma och bara mysa.

Likes

Comments

Hej
Nu ska jag faktiskt försöka göra ett nytt försök med att få bloggen på topp.
Rubriken beskriver ju en del vad bloggen kommer att handla om men som sagt jag heter Luane är 19 år gammal har även en son som blir 3 månader den 18:e februari. Vi bor hemma hos min pappa i lilla Edet då vi väntar på att vi ska få flytta in i vår lägenhet.
Jag är ensamstående till Liam sedan jag plussade på Stickan.
Jag kommer att lägga in ett inlägg där jag berättar mer om lillen men nu ska jag lägga mig bredvid honom innan han vaknar för att äta så vi hörs mer imorgon!

Massor av kramar

En nykläckt liten Liam. Vad snabbt tiden går och snart blir han hela 3 månader gammal... mammas lilla älskling

Likes

Comments