Att ha mycket i livet, ger mig energi, positiv energi och ger mig andra tankar.
Men då och då, som ikväll.. Slås jag av ilskan.
Först utspelar den sig i kroppen, den drar i varenda muskel, värker i varje del och jag vill egentligen bara kasta eller helst vrida sönder något. Oftast förstår jag inte varför den kommer eller vad den beror på. Men när jag väl försöker lugna ner mig och blundar, börjar tårarna rinna och saknaden blir ett faktum. Knivhugg i hjärtat, ilska, ledsamhet, saknad, huvudvärk, hjärtklappning, minnen spelas upp, bilder på mamma visas framför mig..Månaderna efter beskedet, veckorna, dagarna och dom sista timmarna med mamma får mig att vilja spy av smärta.

Jag vill inte tänka på att det är morsdag snart, vill verkligen inte. Men det finns inget val, dagen kommer att komma. Och årsdagen börjar dessutom närma sig, ännu värre.

Det blir inga positiva ord här idag, jag orkar inte vara positiv just nu. Och det är okej

Natti
💕
Älskar dig mamma, varför just du?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag saknar att skriva här, men just nu finns inte orken till det.

Men vill klämma in ett litet inlägg om känslor som famlar runt i kroppen just precis nu.

Dessa mail trillar in i min inkorg dagligen, jag tittar, funderar över hur jag vill att min reaktion ska bli och tänker på min mammas motto "låt aldrig bitterhet ta över dig, vad som än händer,  det finns så många anledningar till att vara tacksam".


Tack mamma, tack för att du uppfostrat mig till den jag är. Jag är en glad, positiv och tacksam människa som oftast ser saker från den ljusa sidan. Jag försöker alltid att se fördelarna i motgångar, sprida kärlek, hjälpa andra så gott jag kan, vara mig själv och sprida glädje.

För det är så du har lärt mig att leva och jag strävar efter det varje dag, för det är så jag vill leva.

Världens bästa mamis, längtar efter dig. <3


Likes

Comments


Godkväll fina!💖
Hoppas att er vecka har varit bra, min har varit ganska bra faktiskt!

För tillfället sitter jag hemma hos bror min, han håller på att lägga Melker, jag & lilla skrollan Tuvali sitter & kollar på Postkodmiljonären.
Eller hon ligger mest bredvid, jollrar & tjuter till om vartannat.

Tänk att det kan vara så stor skillnad på syskon, när man är vuxen så ser man ju det mer pga av livsstil osv.. Men det är så stor skillnad på Melker & Tuvali, (tänker tillbaka på när Melker var lika gammal som henne) både i utveckling
, personlighet m.m. Men det som dom har gemensamt är att båda är två glada små prickar! ❤️•


Blir en tidig kväll för mig, ska upp med tuppen imorgon och jobba, så härligt! 😃
Efter det ska jag hem en snabbis & sen iväg till Becka, en nyfunnen vän för att sedan ska vi dra vidare mot en kompis som ska ha avskedsfest som ska iväg utomlands ett längre tag. Vädret ser ju inte ut att lova sol & värme direkt, men förhoppningsvis blir det grilla & spela kub också!
Får hålla tummarna✊🏼😄
Nu blev det tyst här jämte mig, tuttisen somnade 💖

Lunchade med Isabelle innan, beställde soppa på Bryggan, potatis med palsternacka

Likes

Comments


När jag satte mig och skulle börja skriva så flödade tankarna i huvudet, om vad jag ville dela med mig utav... Men just nu, i denna sekund så känns det som att jag har doppat fingrarna i cement. Tunga som sjutton... Jag låter det får vara så, klockan är dessutom "jag-borde-sovit-för-längesen"...

Delar iallafall med mig av en fin bild jag har knåpat ihop.


Jag kommer aldrig att glömma din mjuka hand, när jag höll i den var jag tryggast i världen, ingenting kunde skada mig då.. Kärleken jag känner för dig min älskade mamma, kommer alltid att vara den största på jorden.

💗

Likes

Comments


Har ni något gång tittat på en serie eller film, där ni verkligen satt er in som om ni vore huvudpersonerna?

Jag har precis tittat på sista avsnittet av "30 grader i februari" som gått på SVT.
En fantastiskt serie med många gripande och sorgfyllda scener som rycker tag i hjärtat på ett smärtfyllt sätt och får ögonen att vattnas. Men det är också en serie som speglar ovillkorlig kärlek, mod och carpe diem.

Jag grät till sista scenen, där ena dottern sörjer sin döda mamma. Jag fångas av ögonblicket, gråter och lever mig in i hennes situation.. Nästa sekund, kommer hjärnan tillbaka till verkligheten, min verklighet. Där jag inser att jag inte heller har min mamma i livet.. Och samma sekund, är det som om någon tagit ut mitt hjärta, kastat ner mig på golvet och stampat på hela mig, på det mest smärtfyllda sätt jag varit med om.

Skillnaden är dock stor, för mig iallafall.
Dottern sista ord till mamman var något i stil med "jag älskar inte dig".
Mina ord "jag älskar dig mamma" var det sista jag sa när mamma tog sitt sista andetag. Och jag har aldrig någonsin menat mina ord på ett sådant äkta sätt, som där och då.
❤️

Ta vara på varandra, ta ingenting för givet, men våga lita på andra människor, och våga älska ovillkorligt för de som bryr sig om dig.

Likes

Comments


Är ju med i en organisation som heter "Ung Cancer", där kan man ansöka om stipendium för ex, rehabilitering, ekonomistöd m.m

Jag & D var ju på Yasuragi Hasseludden Spa i Sthlm precis efter nyår, en hel helg fylld av närhet, avslappning, god mat, mys i varma källor, isbad, kärlek och olika former av yoga.

Jag har tänkt att ansöka igen, om att få åka till Ystad Saltsjöbad i sommar, det ligger ju precis vid vattnet och har så fin utomhusmiljö så det vore knäppt att inte passa på under sommaren och varma kvällar. ❤

Likes

Comments


Har ni sett denna bikini? Jag har sett flera stycken på instagram/youtube som använder bikini från

"LOVE BY LOLA", åh den är ju så fin!


Finns även i baddräkt också!😍

Likes

Comments