Bio dejt

Hallå!

Jag hoppas alla haft en bra helg.
Själv så har jag tagit det lugnt samtidigt som jag har fixat hemma.

I Fredags Umgicks jag med grannen som bor våningen ovanför mig. Jag fick då veta en sak som chockade mig otroligt mycket! Ni vet klassikern Pippi Långstrump, Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump, ja hon från Gotland! Hon ska tydligen via SVT flytta till Rinkeby. Själv tycker jag inte att vi ska ändra något i från Astrid Lindgrens böcker eller filmer!

Låt hennes barnhistorier vara orörda & respektera dom för vad dom är!

Efter att jag hade kommit hem från grannen så vart det en super mysig dejt mig själv tillsammans med #tacos & en massa avsnitt från min serie #Chicago #fire då min käraste sambo var ute med jobbet på after work 🥂

Jag kan rekommendera att gå på dejt med dig själv minst EN gång i månaden för det är så värt det med liten egen tid & kunna få hämta ny energi & bara få vara & ta hand om sig själv. Då menar jag alla inte bara till dom som är i ett förhållande! För att kunna finnas där för andra & ta bra beslut så måste man själv må bra & då är det en grym möjlighet att ta en dejt med sig själv & göra något man gillar eller kopplar av till o vad sätt om det är 3 minuter eller timmar vi pratar om glöm nu inte att ta hand om dig DU ÄR BÄST!

Lördagen var det återigen plock med kartonger vi hade kvar att gå igenom vad som vi skulle spara & vad som skulle kastas.
Jo just det, så har sambon kvar bil saker som HAN ska gå igenom & det får han sköt helt själv för att jag är inte alls insatt i vad som är vad hehe!
senare på kvällen vart det kanske lite för mycket vin för min del men ändå en lyckad kväll! 🥂
Söndag.
Vart att sova länge & sortera all kartonger vad som ska ligga tillsammans & inte! (evighets gör) men nu är det gjort💪🏼🙌🏼 & innan Torsdag så ska vi gått ner med alla kartonger igen, sambon ska ha gått igenom sina bil kartonger & vi ska ha kastat allt & städat för att på Fredag kommer mina kusiner till stan & en av dom ska sova hör & då ska allting vara klart tills hon kommer.
Idag så gick jag & sambon på en dejt & det vart att gå på bio & se "Harry Potter"-universumet "Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott.
Vi tyckte filmen var lite smått rörig till & från! Men gillar man Harry Potter - Fantastiska vidunder så helt klart att man ska se denna! Jag tänkte avslöja en sak & de är att det kommer en part 3 🙌🏼 mer än så säger jag inte utan ni får ladda ner #filmstaden & boka biobiljett! Har ni redan appen så in & boka redan nu!🤗 nu blir det som all andra kvällar ett avsnitt av #chicago #fire sedan försöka få någon timmes sömn.
Jag hoppas ni haft en bra helg & fått hittat en massa spännande & roliga saker.kramGillar

Kommentarer