Marmorn, gardinerna som sträcker sig från golv till tak och de ljuvliga golven är bara några av höjdpunkterna i detta hem.

Förra veckan skrev jag ett inlägg om fiskbensparketten och jag tror faktiskt att jag aldrig riktigt kommer kunna släppa tanken om ett välskött fiskbensparkett. Titta nedan, gudomligt.


Även här är bilderna tagna från: trendland.com


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Grundat av arkitekterna Karl Fournier och Olivier Marty som har gjort sig ett namn med sina fantastiska, högprofilerade utrymmen runt om i världen. Jag ser verkligen varför. Låt er inspireras.


För tillfället står Flos lampa snoopy, som pryder första bilden nedan Studio Ko, högst upp på min önskelista. Den passar ganska precis till allt.
Bilder tagna från: trendland.com


Likes

Comments

Tidningshållare med hjälp av ett par bälten.

Så snyggt och så ENKELT!
Bild tagen från weekdaycarnival.blogspot.nl

Likes

Comments

Medan vi spånar på nytt hus drömmer jag mig bort till fiskbensparkett, vitvaxad ek. Att huset vi funderar på är en herrgård som behöver renoveringsjobb gör inte mina fantasier ett dugg tråkiga. Fyra stycken öppna spisar och 300 kvm ren kärlek.


Bilder tagna från pinterest.com

Likes

Comments

Då var man bloggare.

En liten introduktion till detta plötsliga bloggeri: Nathalie heter jag. Studerar till inredningskonsult. Det är vad jag kommer avslöja just nu.

​Eller en sak till: låter bilderna ge er en hint om vad ni kommer att hitta hos mig.

Lampa - Serge Mouille
Ljusstake - Caesar Stoffi, Fritz nagel
Fåtölj - Arne Jacobsen för Fritz Hansen

Bilder tagna från pinterest.com

Likes

Comments