träning <3

hej på er!

Idag blev det lite träning för mig, det började med en springrunda. Jag körde både på grus, i skog och på asfalt. Sedan när jag kom hem drog jag fram min "träningsmatta" (vet inte vad det heter men det ser ut som en yoga matta haha) och körde ett hårt fys-pass på balkongen. Det kändes riktigt skönt förutom att jag hade glömt att äta innan så jag var ganska skakis efteråt.

Hörni jag har tänkt på en sak, min vän annie och jag har pratat om det och hon har säkert skrivit det på sin blogg redan men jag tycker precis likadant så jag får skriva det här med. För drygt 2-3 år sedan hatade jag att träna, jag hatade att springa och skulle aldrig få för mig att träna frivilligt på min fritid. Och så nu, nu har jag sprungit och tränat ganska regelbundet under dessa 2 åren och det är faktiskt kul nu! Såklart i början var det jobbigt och jag tvingade mig alltid ut för att jag märkte själv att jag började att bli missnöjd med min kropp. Men sen efter ett tag så blev det inte lika jobbigt att ta på sig träningskläderna och gå ut.

mina vänner och jag säger alltid till varandra om nåt är tråkigt att "om du låtsas att det är kul så kommer de till slut att bli det på riktigt". Men det har bara alltid vart något vi sagt för att hålla ut under jobbiga skolveckor. Jag börjar undra om det är sant, att om jag låtsas och tvingar mig själv till att tro att nåt är kul så blir det kul tillslut. För så har det ju blivit, jag låtsas så länge att det var kul att jag tillslut inte behövde låtsas längre. Det blev kul utan att jag ens märkte det!

Btw jag nämnde innan att jag var onöjd med min kropp under en period, den perioden är borta nu. Jag är ganska nöjd, vilket är bra, lite ego måste man ha ;)

Förövrigt så har denna dagen vart helt ok, jag ska snart duscha av mig sen blir det nog lite plugg, as always haha.

ha det så bra , krammm <3

Likes

Comments

min vardag <3

hej på er !

jag måste bara förvana er, jag vet ingenting om att skriva en blogg, jag hade en när jag var mindre men den var inte särskilt seriös :/ det var faktiskt min bästa vän annie som inspirerade mig till att börja, hon började blogga och det verkade bara väldigt roligt så jag tänkte why not give it a try?

här kan ni läsa hennes blogg: https://nouw.com/annieonnela

men i vilket fall som helst, idag har varit en riktigt chill dag. jag var i skolan, ingenting speciellt att säga om det. sedan efteråt gick jag och annie hem till mig för att försöka få lite läxor och sånt gjorda. det slutade med att vi visade varandra roliga klipp på youtube :))

hoppas att ni har haft en bra dag och att ni vill fortsätta att läsa min blogg, om du vill det så prenumerera gärna, tack i förhand.

hejdåå! ;))

Likes

Comments