Sponsmiddag med top 12!

Vilken kväll! Igår var hela top 12 inbjudna till tv4s årliga sponsmiddag där vi tillsammans åt och drack gott i kombination av livemusik och quiz. Så glad att denna middagen låg i samband med att jag var tvungne att lämna tävlingen. Pga det har jag nämligen fått bo kvar på hotellet fram tills idag. Så skönt att i lugn och ro kunna landa i allt och inte redan morgonen därpå checka ut och sitta på tåget hem till Göteborg liksom. Nu fick jag en hel helg på hotellet till att bara landa och sedan starta veckan med att igen få kliva upp så scenen och sjunga. Tack TV4 för en fin middag <3

Haft svårt att dra mig ifrån Stockholm måste jag säga. Så bestämde mig här om dagen att jag stannar veckan ut hihi! Måste ju heja på mina favoriter på fredag!

Foto av Abraham Engelmark

​​Foto av Abraham Engelmark

Gillar

Kommentarer

blåbärskungen
blåbärskungen,
Jag förstår inte varför det här programmet återkommer varje år när det är alldeles uppenbart att det bara är killar som vinner i slutändan. Men det är väl antagligen för att det nästan bara är tjejer som röstar. Därför skulle de aldrig någonsin få för sig att låta en tjej vinna Idol. De kvinnliga tittarna har nämligen förstört programmet genom att låta killar vinna år efter år, några pga deras utseende.
Jag har sagt det tidigare och säger det igen. Idol är TV-programmet som hade kunnat överleva ett kärnvapenkrig.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229