PÅ SPÅRET & REP

Hur känns det att vara hemma? Ja du... Det är en liiiiten livskris måste jag säga. Men nu handlar det bara om att ta tag i allt. Inte ligga hemma och rulla tummarna liksom.

Allt börjar äntligen falla på plats och den 1 dec är jag tillbaka på min deltidstjänst på Twist & Tango igen. Ett perfekt jobb att kombinera med musiken. Så det känns grymt verkligen!

Detta innebär ju att jag har hela november till att göra precis vad jag vill. MUSIK! Förra veckan fick jag förfrågan om att vara med i bandet av premiäravsnittet av På Spåret. Det nya för i år är att det är olika husband varje vecka och säsongen startar med bandet Lada & Svenskagrammofonstudion där jag är med och körar. Så himla roligt och verkligen en erfarenhet. Artisterna är än så länge hemliga men kan säga att GAAAH VAD BRA DEM ÄR. Jag var absolut SÅ starstrucked och kändes så sjukt att jag körade DEM?! Så jäkla kul!!

Veckan har också bestått av rep med bästa Maple & Rye som ska spela på oceanen om två veckor. För gissa vad, jag kommer gästa dem på en låt! En låt som flera av er velat höra mig köra, så nu när jag får bestämma låt helt själv så kändes det som ett självklart val! Så taggad!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229