Header

Nu har mina päron åkt till andra breddgrader och jag taggar för jobb 06:00-13:00! Efter det åker jag och bror till mormor och morfar och efter det drar jag till min moster och familj för grillmys! Sedan taggar jag till en förväntansfull fredagkväll :)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Slutade 2 timmar tidigare idag! Rätt skönt faktiskt, så nu sitter jag och äter lite kvarg till dagens "våra bästa är" avsnitt, dom andra i familjen ska äta pannkakor...


Likes

Comments

Tänkte kika på den svenska filmen "Kärlek Delux", har dock inte så höga förväntningar på den då den verkar lite B, fast första 20 minuterna har varit rätt roliga!


Likes

Comments

Ligger i sängen och äter lite jordgubbar och ananas till The Mentalist, himla bra avslut på denna veckan! Imorgon har jag inga planer förutom att gå och lägga mig tidigt hehe, börjar jobba 06:00 på tisdag! (Tåget går 05:13 typ)...


Likes

Comments

Va ett tag sen jag skrev här nu. Har inte tänkt på bloggen så mycket och när jag väl gjort då sa har jag tänkt att det kan jag göra imorgon, hehe. Iaf så har jag skaffat mig ett jobb på konditori! Trivs väldigt bra och all personal är så trevlig. Sen så har jag kommit in på skola nu till hösten, så blir att plugga till undersköterska. Väldigt nöjd med hur livet är nu, kan faktiskt inte klaga. Känner en inre ro vilket jag inte gjort på ett bra tag :)

Nu tänkte jag kika på Keeping up with the Kardashians eller The Mentalist och sedan sova. Imorgon blir det städa rummet!

Likes

Comments

Hade en så sjukt obehaglig dröm inatt, drömde att jag hade cancer. Kommer inte ihåg vilken sorts cancer, alla undvek mig förutom en kille som gjorde allt för att ge mig några leenden. När han såg mig ledsen vid ett bord utan några andra kastade han sin mobiltelefon över bordet så jag skulle se en video, en video där han drar ner sina byxor och jag börjar ju skratta haha. Sen fick jag fler vänner och denna vännen drunknade.. Så sjukt att man kan bli så berörd av drömmar och få såna tankeställare.
Likes

Comments

Skulle ha haft party idag, men blev inställt.. Bara att ladda upp inför bästa party. I helgen ska jag och josen va hundvakt åt min moror och morfars hund! Nu ska min moster hämta mig för lite fix :)


Likes

Comments

Alltså usch fy och blä. Sitter typ med rysningar i hela kroppen och magont. Jag har börjat bli mer och mer spindelrädd de senaste månaderna, minsta lilla rörelse jag ser i ögonvrån när jag sitter på mitt rum tror jag är en spindel.. För några dagar sen hade jag ett spindelbo (som nu är nerspolat i toaletten) och nu för en timma sen satt de en tillräckligt stor äckelfan som jag mosade sönder med en bok efter att jag stirrat på den i två minuter. Nu klarar jag seriöst inte av någon mer spindel utan ska införskaffa mig en avfuktare igen som faktiskt hjälper! Och dammsuga mitt rum 2-3 gånger i veckan. Alltså man blir ju gråtfärdig av de där små äckliga krypen :(
Denna mosade jag idag! Fräsch va?

Likes

Comments

Legat ute i ett par timmar nu åh fyfan va varmt. dumt att klaga men skulle va gött med lite mer vindar.. Min bh brinner snart upp haha.
Likes

Comments