Elly Harper

– Inlägget är i samarbete med Elly Harper –

Jag har fått den stora äran att testa en produkt ifrån Elly Harper.

En magisk produkt som gör att du får vitare tänder, hur bra är inte de? Den är 100% naturlig och bleker dina tänder effektivt på ett skonsamt sätt med aktivt kol som tillverkats av naturligt kokosskal. Med koden ”VOYZ20” får du 20% rabatt på ditt köp. Underbart och så värt de! En grym produkt, de vill jag lova er!

Gillar

Kommentarer

Han är bäst

Kan ni förstå min lycka när min pojkvän överraskar mig med dessa otroligt vackra blommor som en försenad födelsedagspresent samt ett armband från Paul Hewitt? Alltså mitt hjärta slog i 120 och tårarna va såå nära på att komma. Åh, jag är så lycklig och han är bäst! Gud så jag älskar honom ♥

Gillar

Kommentarer

Skottland & Eminem

Hejsan! Förlåt för min usla uppdatering men igår kom jag hem efter en weekend i Skottland med pojkvännen och några vänner. En underbart mysig och rolig resa! Anledningen till att vi åkte just till Skottland var Eminem. Vi köpte biljetter för några månader sen och jag måste bara säga att de finns inga ord som kan beskriva hur bra han va – på riktigt! En otroligt häftig och mäktig upplevelse. Innan konserten så åkte vi in till Glasgow city, besökte Kelvingrove Art Gallery And Museum, huuur fint och intressant som helst. Vi åt goda hamburgare och satt på många olika barer och drack. Dagen efter Eminem åkte vi till Edinburgh och besökte Edinburgh Castle som ligger på klippan Castle Rock och därefter gick vi upp i bergen på Holyrood Park. Såå coolt och vilken utsikt. Ett otroligt vackert ställe och de var helt klart värt att ta sig upp dit! I lördags fyllde jag 21 och min fina pojkvän köpte mig en tårta på Starbucks innan vi alla kollade på IMAX – American Made innan vi tog planet hem igen!

Gillar

Kommentarer