Shopping

SHOES FROM H&M

COZY PANTS FROM GINA TRICOT

SUIT PANTS FROM GINA TRICOT

TOP FROM H&M

SWEATER FROM H&M

TOP FROM GINA TRICOT

SWEATER FROM H&M

JACKET FROM GINA TRICOT

BOMBERJACKET FROM ALICE BY BELLE

Gillar

Kommentarer

VIONE 2.0

ÄNTLIGEN är nya portalen här! Vi har längtat såå mycket till att få visa er allt och jag har varit så taggad på att få börja på den nya. Marcus som är grundaren av VIONE är så otroligt duktig och har jobbat jätte hårt med allt. En stor eloge till dig, grymt bra jobbat!! De kommer hända så mycket mer nu och portalen kommer verkligen vara vid liv. Eftersom att jag är chefredaktör har jag fått börja med att blogga här, just för att kolla så allt funkar till 110% så de är felfritt när ni andra i teamet flyttar över hit. Skulle ni vilja fytta över redan den här veckan och hjälpa till så får ni självklart den chansen. Vi behöver all feedback vi kan få så är ni intresserade av de mejla till Marcus ([email protected]) så fixar han era bloggar annars kommer vi successivt att flytta över er andra. Har ni några andra tankar eller funderingar kring portalen i sig eller har tips och idéer så kan ni också mejla till oss, antingen Marcus eller mig ([email protected]) Vi blir bara glada över att höra vad just NI tycker och tänker.
  • Mina tankar och framtiden:

Jag ÄLSKAR den nya portalen. Designen och hela konstruktionen på panelen. De känns så otroligt lyxigt att sitta och skriva detta inlägg i denna portal och designen är sååå snygg! Jag är mer än nöjd och jag är säker på att ni också kommer vara de. Vi kommer när allt är på plats dra igång veckans outfit & månadens blogg på portalen. Så se till att fota massor med outfitbilder nu i höst (höstmodet är ju faktiskt de bästa, hehe) och visa framfötter för att få chansen att bli månadens blogg eller kanske våran nya toppbloggare, vem vet. De kanske blir just du så kämpa!

Marcus har även skaffat sig en egen blogg här på portalen som kommer handla mycket om VIONE, den får ni verkligen inte missa! http://marcus.vione.co/ Vi är otroligt taggade och hoppas att ni också är de för detta kommer bli sååå så bra!

Ni som inte bloggar hos oss får också mer än gärna kommentera i inlägget vad ni tycker om nya VIONE. De uppskattas verkligen ♡ ♡ ♡

Gillar

Kommentarer

Birthday girl

Hejhej fina ni! Wow så bra de känns med den nya portalen och sååå kul att ni också tycker de. Det kommer bli otroligt bra sen när allt drar igång. Glöm inte att tagga era inlägg med Fitness, Mode och Skönhet (under metadata) samt lägg till en framhävd bild för att synas på framsidan. Under upptäck - YouTube hittar ni videos från oss bloggare. Intressant va? Älskar den kategorin! I designen jag har nu finns arkiv och kategorier längst ner på bloggen annars hittar ni några i menyn här över. Som sagt, har ni några frågor så tveka inte på att höra av er till [email protected], [email protected] eller lämna en kommentar!

● BECAUSE I'M 20 YEARS OLD ●

Hur mår ni? Jag mår bara bra bortsett från lite huvudvärk men de går förmodligen över snart. I fredags va de min tur att fylla 20 vilket är helt galet. Jag tycker tiden går på tok för snabbt... Håller ni inte med? Vaknade upp bredvid pojkvännen och fick sååå fina smycken utav honom som ni kan få se vid ett annat tillfälle. Kom hem till mamma och lillebror som sjöng och gav mig jättefina presenter. Åkte in en sväng till Farsta Centrum och shoppade lite höstkläder vilket va riktigt behövligt. Sedan blev de middag på Jalapeno här i Nynäshamn med pappafamiljen. Såå så mysigt!! Helt klart en lyckad födelsedag som avslutades med bästa ♡

Gillar

Kommentarer