En grillkväll

I fredags hade vi grillkväll vilket var hur mysigt som helst. Perfekt väder och perfekt sällskap. Kunde inte ha blivit bättre! Äntligen är det mycket varmare och solen är framme betydligt mycket mer vilket känns helt fantastiskt. Längtar till kvällarna i hamnen med musik, alla vänner och god dricka - sommaren, när den är som bäst!

Gillar

Kommentarer

Santa-Maria

Vilken magisk vecka vi haft i underbara Kap Verde. Såå himla fint och riktigt skönt att få komma bort till sol och värme. Tyvärr var internet så himla dåligt så det blev inte alls mycket uppdatering på varken Instagram eller bloggen. Nu är jag hemma igen och kan uppdatera som vanligt. Vi bodde i Santa-Maria vilket är ett så himla mysigt ställe. Hotellet hette Vila Do Farol (länk ) vilket var ett helt okej hotell. Väldigt mycket italienare och sängarna var otroligt hårda. Maten var faktiskt jättebra, lite mindre bra för mig som är vegetarian då allt nästan bestod av kött och fisk, som tur var fanns det alltid pasta och det tackar man ju inte direkt nej till ;) och sallad såklart! Annars var allt perfekt. Vi bokade även in en snorkeltur där vi fick se en sköldpadda och ett skeppsvrak. En häftig upplevelse - helt klart. Deras motto i Kap Verde är "No stress" vilket man hörde ett x antal gånger där nere, haha. En liten nackdel var att det blåste väldigt mycket och det blev ganska kallt på kvällarna, fast det var lite skönt när man bränt sig under dagen och såg ut som en kräfta, haha.

Mer bilder och en video kommer inom kort och det vill ni verkligen inte missa!!

Gillar

Kommentarer

Onsdag 21/3

Hej på er mina vänner! Just nu sitter jag på jobbet och ska strax börja jobba. Ett sista pass innan jag sitter på flyget till Kap Verde. Ingen är lyckligare än jag! Haha ;) Hann packa min resväska nu innan för det har jag verkligen inte haft tid med. Jag brukar vanligtvis inte packa i sista minuten men nu fick de bli så. Hann även städa och springa förbi Apoteket. Så skönt, älskar verkligen att få saker gjorda. Solen skiner och för första gången var de faktiskt väldigt skönt ute, eller hur? Strax ska jag öppna kassan här i simhallen och sedan ladda upp inför simskola och vattengympa. Vad har ni för planer idag? Kommentera gärna ♥


Gillar

Kommentarer