Helt sjukt hur fort ett år går, känns som att det går fortare ju äldre man blir? En månad hit och en månad dit. För snart ett år sedan åkte jag och min pojkvän på en resa till andra sidan jorden och var borta över 2 månader och lite till. Vi bestämde oss under hösten 2016 att vi ville dra iväg, efter över ett år av sparande. November 2016 bokade vi resan som skulle ta oss till Bangkok i slutet av februari, vilket blev startpunkten på resan.

Näst sista dagen i februari tog vi bilen från Vänersborg till Mellerud i en fullpackad bil, med alla våra växter från vår lilla etta och våra backpacker väskor. Väl hemma hos mina föräldrar landande vi under ett dygn, innan vi tidigt dagen efter tog tåget till Stockholm och därefter Arlanda.

Efter massa timmar tillbringandes på tåg väntade vi nu på att få tillbringa ännu fler timmar på ett plan, yeey. Hela vägen till Arlanda gick superbra och vi var så sjukt taggade på att ha kommit "halvvägs". Vi flög raka vägen med Norwegian och landade i Bangkok 1:a mars, så sjukt redo. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Trodde jag skulle slippa förkylning efter att jag nästan tappat rösten under Way Out West, men icke. Lever på te idag, vilket jag nästan glömt bort hur gott det är. Under resan i Asien var tanken på te och kyla vääldigt långt bort. Tills nu. Alldeles grått ute, sådär riktigt grått som att någon lagt ett lock på himlen. Har spenderat hela min dag inomhus, under täcket, med youtube, levande ljus och massa te (ja, och choklad). Tror inte att jag kommer sätta min fot utomhus idag, alls. Vilket är helt okej med mig. Likes

Comments

Title