Den långa väntan på våran lill kille. Han verkar trivas där inne. Vi längtar så mycket efter honom så vi vill att han ska komma ut. Såklart får han komma när han själv är redo. Men har inte det tålamodet att vänta på honom. Dagarna går väldigt långsamt. Ännu värre är att tänka tanken att han kan vara kvar över tiden också. Det vill man inte.

Helgen som var så var vi upp till Hälsingland och packade upp i huset vårat, vi fick i ordning det mesta i huset. Vilket är väldigt shönt, för då räcker det att fokusera på familjen när man flyttar in. Den 11 September fick vi nycklarna till huset så nu är det vårat.

Försöker röra på mig på dagarna, tvätta och baka lite för att få dagarna att gå lite i alla fall. Men det är svårt.

Inte det lättaste att komma i gång md bloggandet, men jag försöker


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag klockan 10 så var vi till MVC  och hade kontroll på bebis i magen. Gick också genom hur jag vill ha min förlossning.
mitt järnvärde  var mycket bra lika så mitt socker. Jag följer måtten väldigt bra Vilket visar att bebis också växer som han ska. Bi lyssnade också på bebis hjärtljud. Han var väldigt livlig där inne och gjorde det lite svårt för bm att kunna lyssna ordentligt.
Vi har planerat att föda i Eskilstuna. Nästa besök hos barnmorskan blir den 11 September. Samma dag som vi får nycklarna till vårat hus.

Åkte hem och la mig i solen. Man får göra det bästa av situationen när de ska regna i morgon.

Likes

Comments

Fick med mig Daniel  ut i skogen för att knäppa kort 💕
I morgon går vi in i v 37  och vi längtar efter lillen där inne💗💗

Likes

Comments

Påbörjat att packa bb-väskan , de börjar ju som sagt närma  sig förlossningen. bebisväska  är klar. Nu är det bara min och sambons grejer som ska i.
Så svårt att bestämma vilken storlek som ska med. Men jag siktar på strl 50 och nån i 56 så får vi se om dom är alldeles för stora.
Packlista bebis:
- 3 bodysar strl 50
- 2 byxor strl 50
- En filt
- Vantar
- Inne mössa och ute mössa
- Strumpor
- Mjukisdress
- Nalle
- Napp
- Pyjamas

Så nu är bebisväskan klar. Det känns verkligen shönt. Nu får jag se till att packa våran väska så man får med sig någonting.

Likes

Comments

Allting började i Augusti 2013

Jag skickade ett privat medelande till Daniel på facebook. Han var ju så snygg. Jag fick inge svar av honom. Nehe tänkte jag han bryr sig väl inte. Vi kände lixom inte varandra så det gjorde ju inget.

Efter en vecka så svarade han på mitt medelande. (Kommer inte ihåg vad jag skrev i medelandet). Från den dagen började vi skriva till varandra lite då och då, ända fram till december skrev vi och pratade med varandra i telefonen innan vi träffade första gången. Vi träffades första gången 13 December 2013. Jag bodde i Edsbyn och han i Vingåker. Jag tog mig till Örebro så fick han hämta mig där Fredagen den 13. Var såklart jätte nervös för att träffa honom. Vi hade inte bestämt vart i Örebro vi skulle ses. Så jag skulle förklara för honom vart jag var i Örebro.

Min telefon var inte min bästa vän den kvällen för den la av under tiden jag pratade med honom i telefonen. Sedan fick jag inte igång den igen. Så jag fick låna min brors telefon för att googla fram telefonnumret så jag kunde ringa tillbaka till honom. Jag fick tag i honom igen och skulle förklara vart jag var någonstans. Efter ett tag så hittade han mig. Och jag följde med honom hem över helgen. Han fick såklart en kram när vi träffades. I början av färden i bilen så var det knäppt tyst, jag försökte hålla en liten konversation så det inte blev pinsamt.´

När vi väl var hemma så var hela hans familj hemma, det första jag får när jag kommer in är en kram av hans mamma. Hon verkade gladast att få träffa mig.(haha)

När vi väl skulle lägga oss för kvällen så kommer hans mamma in i rummet med en madrass (ursäkta att jag stör men ni kanske vill ha den här), så la hon in den i sovrummet och gick. (haha söt hon är).

När helgen var slut och han skulle skjutsa mig till Örebro igen så var det värsta dagen, vi blev såklart jätte ledsna att vi skulle lämna varandra.

Men vi klarade inte av att vara ifrån varandra från första ögonblicket, så vi fick boka in en ny dejt, denna gången hemma hos mig, och mina föräldrar fick träffa honom för första gången.

Det roliga med allt detta är att när jag väl skulle åka till honom första gången så sa mamma och pappa att

-Vi har ju ingen aning om vem han är och hur hans familj är. (Ne det var ju faktiskt sant) . Dom menade på att dom kunde prata med hans föräldrar och höra om det ar OK att jag kom dit. Men sen kom dom på att de vet ju fortfarande inte vem det är, och om de går att lita på lixom. Finns ju en del konstiga människor där ute.

Redan i Januari så visste vi att vi älskade varandra

-Vårat datum hamnade därför på 12 Januari.

Redan i Februari så skulle jag åka till Skottland som utbytes elev i 3 veckor. Nykär så var det rena mardrömmen. De längsta 3 veckorna i mitt liv.

Fortfarande nykära

Förlovade 7/7-2015

Husägare 11/9-2107

BF 24/9-2017


Likes

Comments

Även fast man har det finaste som finns i magen så längtar man på något sätt väldigt mycket efter att kunna ha sina vanliga jeans och klä sig som man är bekväm med. Nu är det mer att du får  ta de lösaste  plaggen du hittar. Kollar på kläder dagligen som jag vill köpa till mig själv. Men som jag får vänta med att köpa. Men snart är magen ett minne blott och jag får försöka njuta av den tiden som är kvar❤

Likes

Comments

Smärtan  i höfterna tar död på mig .  Är inne i vecka 36 nu och höfterna blir bara värre och värre. Igår tog det stopp verkligen. Det hugger som att höften är av och det går verkligen inte att stödja. Fick rekommendationen att gå på kryckor,  vilket jag hatar, kanske är de ända  alternativet sista tiden. Vill plocka och så här hemma, men det går verkligen inte eftersom ja inte kan snebelasta. Jag får helt enkelt acceptera att jag mår så här på grund av miraklet i magen som kommer ut snart.❤
LÄNGTAR

Likes

Comments

Idag har jag legat i solen hela dagen. Sambon är hemma Och är sjuk från jobbet så vi fick umgås lite också. Man får passa på att vara i solen innan det blir kallt.

Nu om dagarna går jag mest runt och väntar på bebis. Jag känner mig väldigt redo. Allting är färdigt. Det tråkiga är att jag har svårt att få dagarna att gå fortare. Jag vill bara ha bebis här med oss.  Vet att det är några veckor kvar är ju beräknad den 24/9 men han får gärna komma lite tidigare.

Till och med gjort ett hörn för skötbädden  tills vidare. Vi har ju som sagt ett rum att vara i tills vi får huset.

Likes

Comments

Barnmorskebesök idag,gick jätte bra. Hon fick mig att lugna mig för alla orostankar jag har, sf  måttet låg på 34 vilket var bra. Var sedan på kalas hos sambos kusin som fyllde 10 år. Lägger mig nu och kollar på Nya unga mammor.

Likes

Comments

I dag går jag och magen in i vecka 35.
Jag själv tycker tiden går väldigt långsamt. Kan bero på att jag har varit redo för förlossningen väldigt länge. Jag vill träffa våran lilla prins som finns där inne❤

Under dagen idag så var jag och svärmor till sambons farmor och fikade. Sedan försökt fått ordning på vårat rum vi har nu under tiden vi väntar på vårat hus vi ska flytta in i, vi ska ju bo 3 stycken i det rummet när bebis kommer. Hann också åka in till stan och köpa biljetter till en fotbollsmatch som är till veckan.

Likes

Comments