Hej alla fina!
Hur mår ni? Hoppas ni alla mår bra!
Är det bara jag som tycker att dagarna går snabbt? Det är redan februari. Känns som om det var igår vi firade nyår. Känns ändå skönt att det är februari. För om en månad är det vår och då är det också min födelsedag. Det är också då man känner att sommaren är snart här. Så typiskt mig. Jag vet inte om det är bara jag eller om det är fler men när vintern är här det ända jag älskar är julen, men sen när julen är över då vill jag att sommaren ska komma snabbt. Men sen när sommaren kommer då finns det vissa dagar då jag klagar över värmen och då vill jag att vintern ska komma. Ni kan tycka att jag är konstig för jag tycker själv så om mig själv 😅
Solen sken så vackert idag men sen efter typ 1 timme så kom all moln. Hopppas vädret hos er är fint och vackert.
Hoppas ni får en fortsatt underbar 1 februari och torsdag.
XOXO 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina.
Hur mår ni? Hoppas alla ni där hemma mår
väldigt bra.
Herregud det var ett tag sen. Nästa 2 månader sen då jag skrev sist. Har absolut inte haft någon lust att skriva något. Har varit arg och ledsen för det mesta. Har mått så dåligt att jag inte orkade med mitt liv längre. Orkade liksom inte vara hälsosam längre. Men nu tänkte jag att det vore dags att skriva något. Spelar ingen roll hur jag mår. Det är bättre att få ut allt än att hålla det inom sig. Det blir bara ännu värre.
Det är 2018 och min första inlägg ville jag först skriva ner varför jag har varit så frånvarande. Lovar att jag ska försöka vara mer antiv.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig onsdag.

Likes

Comments

''My silence means...
My silence means I am tired of fighting.
My silence means I am tired of explaining my feelings to you.
My silence means I am on a self healing process and I am trying to forget everything I ever wanted from you.
My silence means I am just trying to move on gracefully with all my dignity...''

Likes

Comments

Hej alla fina!
God Jul på er alla. Hoppas ni har haft en trevlig Jul med er nära och kära. Det har jag ungefär haft. tänkte baka idag med var upptagen med att kolla på filmer och sedan blev det att tvätta mina sminkborstar vilket tog 1 timme. Sen orkade jag inte göra något så jag drack min kaffe och började sticka. Har blivit så beroende av att sticka. Innan tyckte jag att det var så tråkigt, men nu sitter jag för det mesta med att sticka. Det är så avslappnande, speciellt nu när jag mår skit.

Älskar verkligen julen. Det känns som att det är den enda dagen på året då alla är glada, trevliga och lugna. Önskade att det var jul alla dagar på året. Jag är från Iran, så när iranska nyåret kommer är jag inte så beroende som när julen kommer. Vill inte säga att jag hatar den iranska nyåret, men inte lika mycket som jag älskar julen. Kan bero på att jag bor här i Sverige och den iranska nyåret passar mest i Iran. Min familj har bestämt att nu på våren när den iranska året är, så ska vi åka till Iran, vilket jag är super glad över. Har inte varit där på nästa 7 år.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig jul och en fortsatt trevligt lov med nära och kära.

XOXO 😘

Likes

Comments

Hej alla fina!

Ber så mycket om ursäkt för att jag inte har varit aktiv. Har haft min värsta vecka någonsin. Det går liksom inte att beskriva känslorna jag har haft den här veckan. Allt jag kan säga att känslan jag har haft den här veckan är värre än att få hjärtat krossat av den personen man älskar.
Som vissa utav er vet så är jag 22 år. Och ibland känner jag att jag är ingenstans i mitt liv. Och när någon krossar dina planer och din framtid, så blir allt katastrofalt. Jag är tacksam för det jag har och jag tackar Gud för precis allt, men ibland önskar jag att mina planer kunde uppfyllas ASAP.

Hoppas ni får en underbar jullov!! Förlåt om jag
låter tråkig.

XOXO!

Likes

Comments

Det här är något som jag aldrig kommer att fatta. Hur kan ni leva med er själv? Hur fan (ursäkta språket men jag är arg) kan ni leva med er själva? Hur känner ni er efter att ni har krossat en persons hjärta helt utan anledning?
Om ni inte vet det nu, så ska ni får veta en sak: ni är dem mest elakaste människorna på den här jorde. Ni har inga känslor och ni fattar inte grejen med att vara snälla.

XOXO 😘
XOXO 😘

Likes

Comments

Hej alla fina.
Hur mår ni? Hoppas ni alla mår bra. Jag mår rätt så bra. Efter allt sommhar hänt den här veckan så mår jag bättre. Har inte glömt det och jag tror inte att jag kommer att glömma bort det. Det är något som kommer att finnas med mig i resten utav mitt liv, tyvärr. Men sånt är livet. Vissa saker kan man gå vidare med och glömma bort som att det aldrig har hänt. Men vissa saker går bara inte att glömma bort vad du än gör. Jag har, tyvärr, fått ett märke utav allt som har hänt den här veckan. Inget jag själv gjorde, men något som utan mening hände. Den personen vet inte än vad som har hänt, vilket är bättre så. Men den märken kommer att finnas kvar på min kropp (säger inte än var på kroppen) och jag kommer varje dag att se den. Och jag kommer att minnas varför jag fick den. Därför kan jag inte glömma bort. Men allt händer av en anledning. Jag tackar ändå gud för allt ❤️

Jag hoppas att ingen utav er går igenom det jag har gått igenom. Ingen förkänar något sånt.
XOXO 😘❤️

Likes

Comments

Hej alla fina.
Hur är det med er? Hoppas ni mår bra.
Idag vaknade jag tidigare än dem andra dagarna då jag vaknade kl 13.00 eller 14.00. Jag vaknade idag vid 12. Det kanske inte är så tidigt men för mig som inte alls ha mått bra dem senaste tiden, så är det tidigt. Jag vill bara sova. För när man sover så glömmer man bort all skit man har i sitt liv. Man behöver inte tänka på det lika mycket som man gör då man är vaken. För det mesta man gör när man sover är att man är...ja, typ medvetslös. Och det bästa: man drömmer. Spelar ingen roll vad för sorts dröm det är, man är ändå
i en annan värld.
Ibland fattar kag verkligen inte hur en person som har sårat någon, psykiskt och fysiskt, kan leva med sig själv. Typ dem går vidare med sitt liv och låtsas som att ingenting har hänt. Jag skulle aldrig kunna leva mitt liv. Jag skulle gå direkt till den personen och gjort allt för att den personen mår bra igen. Men anlednigen till att dessa människor inte bryr sig ett dugg är för att dem inte förstår hur sårad den personen har blivit eftersom dem själv inte har upplevt det. Till exempel när någon kallar en för fet. Den personen vet inte hur det känns att bli kallad för fet. Den personen vet inte vad som kommer att hända därefter. Dem vet inte hur mycket dem har sårat en person. Men vet ni vad? Ni har sårat den personen så mycket. Inte bara psykiskt, utan fyskiskt också. Hur? Jo, för att den personen börjar se sig själv som en ful fet människa, vilket han/hon inte är. Sedan börjar den personen att skada sig genom att inte äta någonting eller att försöka spy ut allt det hon har ätit. Ni kanske tänker att ni inte har gjort något alls. Ni kanske säger om och om igen till er själv och andra: "men det är inte vårt fel. Det är hon/han själv som gör så mot sig själv". Ja, dem gör så mot sig själv, men vem fick dem att göra det? Ni. Så spelar ingen roll vem, det är ni som typ misshandlar dem. Det kallas för abuse.
Så kära ni, snälla, ni har en hjärna av en anledning. Använd den!

XOXO 😘

Likes

Comments

I need you to understand that you deserve more than you've had. Your heart has seen lot of pain and that's enough. It's time for you to live in the dream you've dreamed of. You can't expect love from someone who doesn't know how to treat people with respect, kindness and love. People like that doesn't know what love is. They can't even love themselves. Your soul is tired. I know. I understand you. But you can't give up on the love you deserve. It's time to give yourself the love you deserve. The love that everyone else
took for granted.

XOXO 😘

Likes

Comments