Åkt slalom idag, många år sen sist. Fick lägga mig ner en gång för det gick för fort 😅 gick bättre och bättre för varje åk. OS nästa!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hamnade som sagt på erikslund med Gabriella, hade superkul som alltid med den tjejen! Hittade en söt blommig tröja som kommer passa perfekt i Thailand, har dock ingen bild på den.
Hittade även denna pyjamas:

Likes

Comments

Och jag jobbar bara söndagkväll den här helgen 😃
Igår var jag på ultraljud för att se vad som kan orsaka mitt konstanta illamående, väntar på svar nu av min läkare. Efter det var jag på en inspirationsföreläsning för handledare. (känns konstigt att själv vara handledare när det bara va ett år sen jag va student!).
Idag har jag jobbat, lagom mycket att göra. Troligtvis åker jag till erikslund under em för att handla lite inför Thailand och växla pengar.

Ser ut som lilla My idag 💁

Likes

Comments

Hej igen!
Nu är jag tillbaka på bloggen och ska försöka hålla i det åtminstone någon månad. Jag ska nämligen till Thailand om 1,5 vecka, då passar det perfekt att uppdatera om resan här!
Alla ❤️ dag idag. Ätit ute med sambon, även jobbat idag.

Fick även hem paket idag, innehållande dessa två:

Likes

Comments

Helgen har varit underbar! Så varmt och soligt, legat vid sjön, badat, ätit på restaurang, gått på marknad och gått på stan. Träffat vänner, varit med pojkvännen och hans familj. En riktig sommarhelg ☀️
På torsdagnatt åker vi till Grekland 🇬🇷

Likes

Comments

Idag har Lucy varit hos veterinären och fått en lejonrakning!
Igår var en kaosdag på jobbet, så mycket att göra... Helt slut när jag kom hem, och då måste man börja med alla sysslor hemma. Hände dock en rolig sak igår! Bokade flyg till Thailand ☀️ har aldrig varit utanför Europa så jag ser verkligen fram emot det! Nästan hela släkten åker tillsammans i februari, ett tag kvar men då hinner man längta ☺️

Likes

Comments

..beställde jag en ny mobil lite spontant!! Blev en huawei p10, halva priset (!!!). Skulle egentligen bara byta abonnemang då jag är trött på halebop som har högt pris för så lite surf. Kostade lika mycket med ett nytt abonnemang som att köpa huaweien på köpet. Hoppas det blir bra 🙏🏼

Nu har jag Disse här, kollar coldplay och sjunger 🎶

Klätterapa på nya sängen 🐱

Likes

Comments

...när man känner att man inte orkar jobba inom vården. Många patienter, stressigt. Dock var vi 3 sköterskor, men eftersom jag jobbade kväll igår (vilket resulterar i max 5 timmars sömn) om man kan sova, vilket jag inte kunde inatt. Sov kanske 3 timmar sen ska man upp igen till en dag där man vet att det är överbelagt. Gick väl in med en tråkig attityd redan från början, men denna dag har inte varit rolig. Har varit så himla trött och ofokuserad. Det blir man när man jobbar kväll-dag.
Självklart är dom flesta dagarna bra och man får tillbaka energin, och känner att det man gör är värdefullt och att vi sjuksköterskor behövs! Mer än någonsin.

Sommaren är mer än välkommen ☀️

Likes

Comments

Har inte skrivit på länge, har jobbat massor. Många dagar i sträck nu, men idag är det en lugn dag! Trots Valborg har vi bara 2-3 patienter på hela avdelningen. Hoppas det är likadant imorn när jag jobbar kväll.

På tisdag väntas frisörbesök, äntligen!

Likes

Comments

Jag har jobbat hela påskhelgen och varit så extremt trött, har inte orkat skriva något här. Har haft huvudvärk varje dag, och sovit från att jag kom hem efter jobbet till morgonen efter.
Har hämtat min nya bil idag! Köpt av min moster, Volvo s40 🚘 även städat bort min gamla säng då jag väntar på min nya kontinentalsäng, ska bli så skönt med en ny!!

Likes

Comments