Helt otroligt!! Jag är inne på det tredje inlägget! Har alltid tänkt att det här med att blogga inte är min grej, det återstår ju att se men än så länge gillar jag det! Älskar det här med södra Frankrike och dess olika små byar, grasse (parfymstaden) och idag besökte familjen Wallin byn Paul de Vence (konstnärsstaden). Där gick vi bara runt och kollade lite, älskar att kolla på konst eftersom att jag själv älskar att måla. Som ni ser nedan är bilen på tavlan mitt eget verk haha. Efter det åkte vi tillbaka till Cannes där vi slog oss ner på en sushiresturang. Konstig nog är jag inte ett fan av Sushi tyvärr... Mamma och pappa och min hund Rosie åkte hem medan jag och min brorsa drog och shoppa. Jag fick tyvärr inte med mig något hem men han fick med sig ett par tunga skor. Nu är jag hemma och har inget planerat på kvällen. Kommer nog bara ligga i sängen och kolla på en serie som jag kollar om på, Awkward heter den, ett tips om man gillar chickflick filmer. Jag är så taggad inför imorgondagen, då jag ska till Saint Tropez med en kompis och träffa en annan kompis där. Finns inget mer att berätta om dagen. Au revoir!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!
Som sagt i förra inlägget är jag i Cannes i Frankrike nu och har varit är i ett bra tag nu, halva sommarlovet. I början i sommarlovet sa jag att jag skulle vara hemma och inte vara i Cannes så länge, det var inte lika lätt att hålla sig vid det när man väl kom hit. Vi har ett ställe här i Cannes.

Hade tänkt att berätta lite vad jag gjort dessa veckor. Om dom första veckorna finns det inte så mycket att berätta om, hängde mest i solen och jobbade på solbrännan den första veckan. Efter en vecka kom min kompis Hilda och hennes familj hit till Frankrike, dom bodde högre upp i bergen, jag bodde hos dom i några dagar, fin utsikt över rivieran men fanns inte så mycket att göra, tills vi kom till Nice på kvällarna. Där hängde vi på en bar där det var ganska mycket folk. Perioden där alla går på semester och gatorna är fulla med sommartaggade folk hade inte riktigt satt igång ännu, utan det börjar mer i mitten av Juli och augusti.

Efter några dagar var det dags för Hilda att flytta in hos mig, dagen efter kom min andra kompis Märta till oss. Trots att det kan bli ganska intensivt när man är tre stycken kompisar som delar rum och är med varandra 24/7 i en vecka, så tycker jag att vi hade en väldigt lyckad tid tillsammans. På dagarna solade vi, antingen hängde vid poolen eller vid stranden. Vi åkte ring efter en båt en dag, vilket var väldigt kul. På kvällarna klubbade vi, vilket var höjdpunkterna på dagarna. Först hängde vi lite på olika barer, sen drog vi vidare till klubb, Baoli eller Gotha. Där dansade vi och pratade med nya människor, vi brydde oss inte om något, vilket är så skönt när man är i ett främmande land, främmande människor, man kan va precis vem man vill. Första kvällen var vi på Gotha, gissa vem som var där och spelade?? French Montana, det var riktigt coolt. Sedan var Nervo, två DJ:s där och spelade en kväll.

Önskar att vi hade gjort lite mer på dagarna, vi bestämde saker på kvällarna men sen var det inte någon som orkade dagen efter. Vi vaknade runt 12-tiden så det fanns inte riktigt någon tid. Efter Hilda och Märta dragit hem mot Sverige, ägnade jag hela dagen i sängen. Jag var helt slut, aldrig varit så trött i hela mitt liv. På kvällen efter att ha sovit ut hela dagen åkte vi på middag hos familjekompisar. Tillsammans med dom kollade vi på dom coola fyrverkerierna, wow. Frankrikes nationaldag firades!! Sen dess har jag inte gjort så mycket, hängt vid poolen varje dag, haft mysiga middagar i stan och på stranden med familjen och familjekompisar. Min brorsa kom idag så nu ser jag fram emot att göra lite utflykter med familjen dom sista dagarna! Vi hörs, godnatt! <33

Likes

Comments

Hej på er och välkomna till min blogg! Jag heter Nathalie Wallin, jag är 16 år, fyller faktsikt år idag!! Jag bor i Saltsjöbaden i Stockholm. Mina intressen är att hänga med kompisar såklart och att dansa. Mitt intresse av dans ledde till att jag valde gymnasiet Viktor Rydberg jarlaplan, dansinriktning. Där börjar jag i höst, vilket ska bli spännande. Jag är dock inte redo att avsluta detta sommarlov eftersom att sommaren är utan tvekan min favorit årstid. Just nu sitter jag på en härlig strandrestaurang i Cannes i Frankrike Min absoluta favoritplats här på jorden. Har varit här i en månad nu, åker hem om några dagar, ska bli kul att komma tillbaka till kompisarna men ändå tråkigt att lämna. Nu fick ni en liten presentation om mig!! Detta ska bli intressant, hoppas ni också tycker det! Puss på er!

Likes

Comments