Min vecka har varit ganska spänd och stressad. En hel del sjukhusbesök, provtagningar och tråkiga besked har lämnats och jag försöker nu bara smälta allt. Det är mycket på gång nu. Har försökt vila i helgen och gårdagen spenderade jag helt i skolan och idag ett besök på sjukhuset och imorgon förmiddag ska jag åter dit igen på läkarbesök och nya provtagningar. Känns tungt, men det måste göras. Därefter har jag lite ärenden att ordna med och sist men inte minst, en eftermiddagslektion i skolan. Sen hem och laga mat, tvätta och alla de där vanliga hushållssysslorna som måste göras dagligen. Nog håller jag mig sysselsatt, minst sagt, och jag önskar ibland att det fanns lite mer tid. Men det får en ibland på andra tankar en stund. Jag skulle egentligen ha rest iväg på kryssning i helgen, men efter vissa omständigheter har jag fått avstå den här gången. Det känns såklart tråkigt, för jag hade behövt komma bort från verkligheten en liten stund. Men det får bli en annan gång. Bara att gilla läget tyvärr.


Nu ska jag slänga i lite mer ved i pannan. Det börjar bli kallt i huset, så hösten är verkligen här nu. Full värme för en frusen stackare som jag haha! Sen är det dags att fixa lite kvällsmat innan min sambo kommer hem från jobbet. Så mycket mer än så hinner jag inte idag. Hopp i säng tidigt, upp med tuppen imorgon.


Ha det fint darlings!


I


Likes

Comments

Hej på er!


Har funderat på detta ett bra tag nu och idag tog jag tag i saken och startade upp en ny blogg. Jag har bloggat i många herrans år, men den här sajten är helt ny för mig, så vi får se hur lång tid det tar att förstå hur den här sidan är uppbyggd hihi. Tar ett tag att komma in i nya funktioner liksom. :)


Jag bloggar i första hand för min egen skull och det kommer mest handla om mitt vardagsliv. Jobb, skola och familj liksom. Jag är också världens gnällspik med universums största otur, så jag kommer minsann spy lite galla här också haha.

Välkommen att följa med vad som händer i mitt liv! <3

Likes

Comments