En liten uppdatering

Hej på er! Hoppas allt är bra med er trots omständigheterna just nu.

Tänkte göra en liten update då det var längesedan det kom upp något här. Jag och Oscar har varit hos mamma ett tag och kommer nog vara här ett tag till. Det är faktiskt väldigt skönt att vara på hemmaplan även om det är härligt att komma ifrån ibland då det känns som man startar upp på nytt och lämnar det gamla bakom en! Kanske blir en flytt ifrån stan i framtiden när jag ska skaffa min första lägenhet eller så kanske jag ändå väljer att stanna kvar här men startar upp ett nytt kapitel på livet i hemstaden.

Utöver det så har dett hänt en del då det gått ett tag sedan jag gjorde något inlägg här. Oscar har tagit studenten bland annat, köpt ny bil då favoritbilen behöver lagas som krävs både en hel del tid samt pengar, fått en ny familjemedlem - en dvärghamster. Lite kort och gott som hänt på senaste. Mycket sol & bad förstås också när vädret var som bäst!

Dock just nu så har det inte hänt så supermycket eftersom denna tråkiga pandemi gör ju att man måste tänka sig för vad man gör men vi har iallafall försökt gjort det bästa av situationen men idéerna börjar ta slut, vad gör ni under dessa tider?

Kram


Gillar

Kommentarer