Saker händer och oftast helt oväntat.

Vardag/livet

Nu var det verkligen ett tag sedan jag skrev något här. Men det har verkligen hänt så mycket på så kort tid vilket gjort att jag verkligen inte har orkat att ta tag i bloggen. Jag tänker inte gå så djupt in på detaljer men att ni iallafall vet lite hur det sett ut och hur det kommer se ut nu i framtiden.
Först och främst tänkte jag bara berätta att jag och Hugo är inte tillsammans längre och det var något som tog väldigt hårt på mig som gjort att bloggen har fått varit åt sidan. Det hände helt oväntat och jag trodde först inte att det var sant men som sagt, saker händer men oftast helt oväntat. Tyvärr. Vi var ju tillsammans över ett och halvt år samt förlovade så det är såklart det tar extra hårt när man har så mycket minnen ihop. Men jag är iallafall glad över att jag fick ta del av detta och få behålla sådana fina minnen som jag har tillsammans med Hugo. Minnen ska man alltid ta vara på och även att man ska vara rädd om sina nära och kära för man vet aldrig när det kan hända något tragiskt!

Men nu till något positivt, jag kommer att fortsätta blogga för jag har verkligen saknat det. Gå ut och ta massa kort och sedan bara skriva massa så tangentbordet glöder nästan haha. Sedan så har jag saknat att kolla allas bloggar jag följer. Detta är ju trots allt något jag tycker är kul att hålla på med speciellt när man får positiv respons ifrån vänner och även i kommentarerna att ni tycker om det jag håller på med, det gillas starkt! Får mig verkligen att vilja stanna kvar här och får pepp till att fortsätta även när saker och ting är jobbigt ibland.
Tack till all respons jag fått, det är guldvärt. Hoppas verkligen några utav er läsare fortfarande är kvar här även om jag haft en ganska lång bloggpaus. Men nu ska jag göra allt för att vara tillbaka igen för det är det jag vill!

Nu ska jag kolla lite på uppgifter som jag behöver göra då jag är hemma ifrån skolan ifrån i onsdags. Var jätte förkyld med halsont. Dock mår jag mycket bättre idag då jag bara är lite förkyld med lite hosta men kände att det är fredag och det är bäst att jag är hemma så jag inte blir omsmittad på skolan då det är ganska många sjuka där. Men på måndag tar vi nya tag och hoppas på att jag är frisk och kry då!

Ha det bra nu så hörs vi!
💗
Gillar

Kommentarer