Planer för idag!

Vardag/livet

Hej! Hoppas ni alla har haft en superfin julafton och även en bra fortsättning med mycket skratt samt kärlek. Jag har haft en bra julafton och den har varit jättemysig! Men nu är det snart nyår och då går vi emot ljusare tider och det ska verkligen bli skönt tycker jag!

Idag så har jag lite planer på att kolla vad Jysk har för något nu på alla dessa reor. Vill ha något nytt till rummet men vet inte riktigt vad, men alltid kul att bara gå runt och titta. Igår var jag nere på mellandags rean och fick med mig tre plagg hem. Hittade faktiskt inte så mycket direkt men är nöjd iallafall! Funderar på att kolla lite på nätet och se vad som finns där & kanske klicka hem något.

Senare under dagen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Tror det blir att ställa i ordning och så i rummet då jag har grejer överallt haha. Annars blir det nog lugnt för min del.
Något jag skulle vilja meddela er att jag är inte är i ett förhållande längre av olika skäl som gjorde att det är bäst att gå varsitt håll och ibland blir inte allt som man har tänkt helt enkelt och då blir det som sagt såhär. Men ni som läser har en aning om vad som händer då jag vill att min blogg ska vara en del av mitt liv och att jag berättar vad som händer!

Om en liten stund så ska jag fixa mig i ordning och så innan det är dags att bege sig ut!
Hoppas ni får en underbar dag, kramar!💗

Dessa texter är så sanna och bra så kände för att dela med mig utav dem!

Gillar

Kommentarer