Nostalgi & stan

God kväll allihopa, hoppas ni mår bra! Idag har jag varit en svänga på stan, käkade lite snabbmat och kikade även in på lite affärer. Hittade faktiskt ett fint enkelt halsband med bokstaven H på och är guldfärgat, kommer bild nedan! Det var det enda jag fick med mig hem förutom att jag köpte coca cola och popcorn till kvällen, älskar!!
Nu ikväll har jag och Hugo spelat massa olika spel, har kört lite assassin's creed på xbox 360. Ganska svårt spel men ändå kul att testa på att spela eftersom han är en spelälskare haha! Jag har kört lite nostalgi spel på datorn bara för skojs skull, ni känner säkert till moviestarplanet? Testspelade det, haha det ger en verkligen tillbaka blickar till när man var yngre, det är ju iallafall ett tidfördrivande och kul att köra massa gamla spel speciellt när man inte har så mycket att göra. Man måste ju ha barnasinnet i sig även om man blir äldre 😉

Morgondagen har jag lite grejer att göra. Ska åka till gammelmormors gravplats och tända ljus med familjen. Det var hur längesen som helst jag var där så ska bli kul att få se hur det ser ut. Även om jag inte har så mycket minnen med henne eftersom jag var bara några år gamla tror jag när hon dog men man känner ändå en slags saknad och sorg för att hon är ju en del av familjen och att jag inte fick några minnen med henne som jag skulle kunna minnas, men men sånt är livet men vet alltid att hon är med oss!

Efter det så ska jag klippa mormor, hon vet att jag tycker det är jätte kul att hålla på med hår och sådant så vill hon att jag ska klippa henne. Hon blev nöjd sist så hon bad mig igen, ska bli kul och hoppas på att det blir lika bra som sist! Ett plus är ju att man tjänar en liten ''tack slant'' kan man säga haha som tack för hjälpen!!
Funderar även på att baka något i morgon eftersom det är halloween i helgen vi får se!
Kände att detta inlägg blev lite långt och smårörigt men älskar att skriva och blir lätt såhär, haha! Ha det bra alla människor! 👍H:et står för Hugo såklart, eftersom det är min pojkvän och tycker det är jättefint att ha ett sånt halsband!!💗

Bild ifrån när jag spelade xbox!

​Pojkvännens katt, världens goaste! Låg och gosade med mig medans jag bloggar

  • 38 visningar

Gillar