Min onsdag | laktos?

Vardag/livet

Hejsan på er! Idag så har det varit Nationella prov som stått först på listan, engelska - skriva. Jag trodde hela tiden att det skulle vara extremt svårt då jag har ganska svårt med engelska men det gick verkligen bättre än förväntat. Det var ingen svår uppgift man fick att skriva om, tyckte jag. Allt bara flöt på och idéer och engelska ord/meningar bara rulla in och snabbt blev nedskrivet på pappret. Jag är nöjd över min insats!
Senare efter lunchen så åkte vi på någon tvspel konsert i Karlstad. Det var en orkester som spelade upp några låtar som finns i gamla populära spel. Jag tyckte det var så sjukt tråkigt och se på en orkester i typ 2 timmar. Dock hade vi en paus men ändå. Visst de var duktiga men nej.. Man blir väldigt rastlös tillslut. Iallafall för min del.

Kom hem ifrån skolan runt halv tre och då käkade vi lite. Senare vid sextiden så bestämde jag och Hugo oss att åka upp till Mcdonalds för att köpa lite gott. Det var jättemysigt och supergott så länge jag slapp magont. Jag drack en frappé och det är ju grädde som topping och det tänkte inte jag på och det är lika med magont. Börjar antagligen bli laktos då jag haft ont i magen efter måltid med mjölk eller grädde inblandat, Väldigt jobbigt att behöva tänka sig för men så är det ibland! Hoppas jag tänker efter bättre i morgon så jag slipper magont. Som tur är så är min mamma också känslig så blir att köpa hem laktos mjölk och så vidare!

Nu så ska jag bara vila för har sovit så piss denna vecka. Har haft jättemycket problem med mina öron. Har haft lock och tinnitus hela veckan och vägrar släppa så blir att åka till läkaren på fredag så dem får kolla upp det. Jag blir så fruktansvärt trött på skolveckorna av att ha såhär då jag inte hör knappt på ena örat så måste koncentrera mig supermycket. Men läkarna bör hitta något så jag slipper detta förhoppningsvis!


Hoppas ni har haft en bra onsdag så hörs vi i morgon igen! :)

Gillar

Kommentarer

Nathaliesandberg
Nathaliesandberg,
Samma här! Jag klara godkänt på läs/hörförståelsen och jag är jättenöjd. E är mycket för att vara mig med engelska haha!
Ja tyvärr men men det var skönt att slippa lektionerna 😉

Ja så man måste tänka sig för när man äter men man blir nog van efter ett tag! Precis för om man behöver råd är det bara att fråga mamma haha! 😊

Ja det är kvar men när jag väl undviker mjölk och bara dricker laktos mjölk och så så går det superbra med magen 😊 men kan även vara en annan sak också som spökar som jag kan skriva privat till dig om du vill veta! ❤️
nouw.com/nathaliesandberg