Min helg i ett inlägg!

Vardag/livet

Hej! Hur är det med er? Hoppas det är bra! Men mig är det inte helt kanon.. Jag ligger hemma och är hängig med halsont. Vill verkligen inte bli sjuk nu men jag hoppas verkligen att det kan hålla sig såhär och att det inte blir värre. Man blir ju verkligen så handikappad med halsont, ingenting är ju gott att varken äta eller dricka. Kanske bara är jag? haha.

Tänkte uppdatera er vad jag har gjort i helgen då jag inte har gjort något inlägg under helgens gång. I fredags så gjorde jag inget speciellt jag bara njöt utav att det var fredag. Jag och mamma ställde upp granen samt pyntade den och den blev verkligen hur fin som helst tycker jag. Det är så mysigt allt som har med julen att göra, snö, julpynt, allt gott att äta, stämningen och ja you name it! Så otroligt fint också. Finns nästan inget negativt med julen som jag kan komma på. Det enda jag vill är att ALLA kan ha en vit jul för barnen. Eftersom jag anser att jul tillhör barnen. Det är något jag vill nå ut med till alla, så tänk på det!

Här iallafall några bilder på våran julgran i år!

I lördags så sov jag hemma hos Mikael och vi gjorde inte alls mycket. Vi tittade mest på Andra Avenyn. Vi har verkligen fastnat för den serien. Den är verkligen sjukt extremt bra. Finns inget jag inte gillar med den. Visst den är ju inte direkt en ny serie men jag tycker ni som inte har sett den bör titta för den är verkligen sevärd tycker jag iallafall!

Ungefär såg min helg ut! Hoppas ni hade en bra helg. Nu är det bara att längta till nästa!
Nu ska jag fortsätta att se Andra avenyn och bara vila & hoppas på att jag blir frisk snart.
Kram!

Såhär såg jag ut igår, lockade håret och det är verkligen något som inte tillhör vanligheterna men alltid kul med variation! 💗

Gillar

Kommentarer