Magont och massa pluggande

Vardag/livet

Hejsan på er! Hur är det med er? Med mig är det helt okej förutom att jag har haft extremt ont i magen hela dagen & absolut ingen aning varför. Åkte hem iallafall ifrån skolan även om det var en lektion kvar men kände att jag verkligen inte orkade vara kvar så hoppas verkligen att det kan gå över tills i morgon!
Magont är verkligen något som påverkar så mycket, iallafall på mig.

När jag kom hem förut, kommer inte riktigt ihåg var klockan var men kanske runt tre ungefär så lade jag mig direkt under en filt och bytte om för gud vad kyligt det är. Ena stunden är det lite varmare och sedan så är det verkligen hur kallt som helst. Att det aldrig kan vara något mellanting. Iallafall så började sätta igång med uppgifter och lite pluggande. Ska han en redovisning i morgon så fick göra klart det sista på presentationen och jag är nöjd med den så hoppas bara att det kommer gå bra i morgon när jag väl ska redovisa. Nu ungefär för en timme sedan så började jag med en uppgift som handlar om demens och det är en ganska stor uppgift. Självklart så är den svår också och man ska försöka få ihop allt till en text typ som vi var lärt oss i ett stort kapitel. Det ska vara inlämnat på fredag så ser hur detta går då jag började med den idag. Men även så är vår lärare sjuk så svårt att få hjälp också tyvärr. Men det får gå som det går känner jag, sålänge jag gör mitt bästa!

Förövrigt av denna dag så har jag bara vilat. Är extremt trött så ska bli skönt att få sova sen. Vet inte riktigt vad jag ska göra senare. Vad jag vet ska jag ta det lugnt och njuta av den lilla ledigheten som är kvar av denna dag innan det är dags för att sova och ta nya tag för en ny dag.
Snart är det fredag & helg, det längtar jag till! ❤


Lite halvkassa bilder, men såhär ser det ut just nu för mig. Har dock gjort klart det jag ska för idag och ska fortsätta i morgon.

Nu - bara vila!

Ha det bra! 💗

Gillar

Kommentarer

vanjanikolic
vanjanikolic,
Hej! Jag söker nya bloggar att läsa. Tipsa gärna om din blogg på mitt senaste inlägg
nouw.com/vanjanikolic