It's all about fashion

Mode

1. Var köper du dina kläder?
Det är verkligen olika. Allt ifrån Lindex till H&M, Vlila, Cubus och Gina tricot. Även mer ställen säkert också! Så länge jag tycker det är snyggt och passar så spelar det ingen roll för mig.

2. Vad har du helst på dig när du ska gå ut?
Oftast brukar jag göra på något enkelt. Jeans och nån snygg tröja brukar passa mig perfekt. Men ibland så kan jag snygga till det med något extra.

3. Vad sover du i?
Alltså det är verkligen olika. Ibland så tycker jag bara om att sova i mysiga pyjamas shorts. Ibland någon gosig längre tröja eller inget alls! Beror verkligen på humör och hur värmen är.

4. Hur ofta köper du kläder?
Jag kanske köper något litet plagg varje månad och det kan variera ifrån kanske underkläder och ibland någon tröja. Beror verkligen på vad jag känner för. Men det blir alltid lite extra när man har lite mer pengar så som vid jul eller när jag har sålt något!

5. Vad är det mest störiga artikeln du har din garderob?
Oj, jag vet faktiskt inte. Hade jag haft det då hade jag nog tagit bort det för länge sedan haha.

6. Vad gör du med kläder som du inte använder?
Jag brukar antingen slänga det som inte är i så bra skick och det som är i fint skick brukar jag ge bort eller sälja.

7. Vilka plagg har du alltid svårt att hitta?
SNYGGA JEANS! Speciellt för mig som är kort.. De är nästan alltid för långa och sitter jättedåligt men ibland kan jag ha tur så de sitter bra och är bara något längre. Hatar verkligen att köpa jeans haha..

8. Vad känner du dig fin i?
Det är också olika. Jeans, linne och nån fin cardigan eller tights och någon längre stickad tröja. Ibland kan jag också tycka att en helt vanlig enkel tröja med jeans gör att jag känner mig fin i också!

9. Vad undviker du i klädväg?
Det är nog jeans som är stora nertill. Jag tycker verkligen inte att det är snyggt. Sedan även axelbandslösa tröjor.. Tycker jämt att de åker ner, iallafall för mig!

10. Vad saknar du i din garderob?
Lite nya tröjor tror jag. Jag tröttnar ganska lätt på mina kläder och vill gärna har mer att variera med. Men mer långärmade tröjor skulle vara bra och nya tjocktröjor då hösten & vintern är här med stormsteg.

Kläderna på bilderna är ungefär en sån stil som jag har och tycker är snygg!

Odd molly, deras kläder faller mig också in i smaken. Så fint!!

  • Mode
  • 386 visningar

Gillar

Kommentarer