Ingen bloggork | valborg

​Hejsan. Ber om ursäkt att bloggen varit så inaktiv. Men har varken haft orken eller viljan att velat. Har varit fullt upp hela torsdagen och igår.  Igår så var jag på sjukhuset och kollade mina öron. Det gick bra men behöver ta något dropp som är antibiotika i örat för hade fått något infekterat sår. Men tur att det inte var något allvarligt. Sedan hände det massa andra saker som har privat haha. Men nu ska jag försöka vara back on track igen men det märks. Vet knappt inte vad jag ska skriva om eller något och det blir bara kaos. Men ska fortsätta komma tillbaka sakta men säkert tillbaka. 

Idag så är det valborg och är ingenting inplanerat. Pissväder och finns ingenting att göra.  Blir väl bara hemma mys och kolla på medans alla andra har roligt haha.  Vad ska ni göra idag?

Har fått för mig att jag vill skaffa något nytt djur. Antingen hamster eller en hundvalp. Helst en hund för vill försöka komma ut mer och allt blir mycket roligare med en vovve som sällskap. Sedan lära den massa trix och sådant skojsigt. Skulle även vilja ta massa fina foton på hunden eftersom jag är intresserad inom foto och så och vill bli fotograf.  Man måste ju börja i någon ände och få testa på och allt. Sedan har jag alltid velat haft en hund i hela mitt liv. Vi hade en hund när  jag var yngre men han var vi tvungen att avliva tyvärr då han inte mådde bra. Så jag kikar runt efter lite hundar och funderar på att börja bli hundvakt oftare också! Får se vad jag gör i framtiden!!!


Hoppas ni har haft en bra dag och kommer ha en fortsatt bra valborg! :)


  • 113 visningar

Gillar

Kommentarer

soderluundd
soderluundd,
Jättefin blogg! 😊
nouw.com/soderluundd
Nathaliesandberg
Nathaliesandberg,
Åh tack så jättemycket! 😊
nouw.com/nathaliesandberg
Nathaliesandberg
Nathaliesandberg,
Ja, jag hoppas det!! Tur var väl det haha 😊
Det gör jag bara att du skriver till mig med antingen på snapchat eller så eller mail går också super! 💗

Ja men det är så synd när lusten försvinner för man vet att många uppskattar det man gör och så svårt och få tillbaka när man väl är tillbaka! Längtar tills du är aktiv igen för älskar din blogg så kul att läsa! 😊

Ja åh det är så mysigt, ja får hopps det!
Aha okej men det är mysigt med katter med 😊
nouw.com/nathaliesandberg