Idag är det en sån dag..

Vardag/livet

.. Som man bara vill ligga i sängen och inte göra någonting. När jag vakande vid tolv tiden idag så kände jag den underbara känslan ni vet när det är perfekt varmt under täcket och man vill absolut inte gå upp. Så har jag idag haha. Ligger just nu i sängen men ska göra det en stund till sedan blir det nog att packa lite igen då jag ska sova hemma hos Hugo inatt. Annars blir det bara en lugn dag!

Vad jag hittar på just nu är att jag sitter och tänker lite angående bloggen. Har haft på senaste svårt att få bilderna jag lägger ut här i bra kvalité. Jag redigerar ju alltid mina bilder i appen VSCO innan jag lägger upp de men när jag väl lagt upp de här och publicerar så blir de suddiga.. Supertrist då jag inte tycker det är kul alls när bilderna ser suddiga ut. Jag vet inte om det fel val av filter jag använder men har inte så många att välja på där. Jag vill helst ha ljusa bilder så har ni tips på något jag kan använda istället eller råd överlag så skriv jättegärna i kommentarerna.
Har även tänkt en massa på vad ni ens skulle vilja läsa, har märkt att mina blogglistor blir väldigt uppskattade så funderar en del på om man kanske ska göra bloggen lite mer privat och att man delar med sig om tankar, åsikter och känslor? Jag själv tycker det är superintressant att läsa om det för det blir som man får lära personen lite mer än vad man gör via bara vardagsinlägg som just nu för det mesta bara finns på min blogg. Hm..
Vad tycker ni om att få läsa?

Blev lite längre inlägg än tänkt men kul det med! Nu ska jag iallafall kolla in era bloggar och fixa lite.
Ni får ha det så bra så länge så hörs vi!

K R A M
<3


  • Vardag/livet
  • 495 visningar
  • Nära Kristinehamn

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Tur att du hade lagom varmt under täcket då. Själv låg ja nästan å svettades under mitt(jag har inte ens ett tjockt täcke eller duntäcke).. Så jag får nästan lägga bort täcket ibland heh.
nouw.com/mittlivommig
Nathaliesandberg
Nathaliesandberg,
Ja!! Åh nej det är aldrig kul när man börjar svettas när man ska sova eller så!!
nouw.com/nathaliesandberg
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
novembertjej
novembertjej,
Älskar alla dina inlägg haha! Men mer personliga inlägg kan vara kul då det blir lite annat än alla basic inlägg man gör! Men somsagt tycker alla dina inlägg är intressanta att läsa!😊❤️
nouw.com/novembertjej
Nathaliesandberg
Nathaliesandberg,
Men åh tack så mycket detsamma verkligen!! Ja men precis det jag funderar på, att ha lite blandat än samma inlägg om och om igen haha. Tack igen fina du!! 😊 <3
nouw.com/nathaliesandberg