Hittade en bh i skogen..

Godkväll allesammans. Idag så har jag mest spenderat dagen utomhus då det har varit riktigt härligt väder nu. Har blåst lite men ändå varit varmt inte jobbigt varmt som det har varit de senaste dagarna! Har mest åkt omkring med mopeden med Hugo men tog en svänga på stan för jag behövde akut köpa nya byxor för mina enda favoriter sprack igår så smärtade lite i hjärtat. Men hade lite tur i oturen då jag hittade exakt likadana igen!! Köpte även ett par tights också som jag också tycker är snyggt & även jätteskönt att ha på sig om man inte orkar ha jeans eller liknade. Jag tycker om det supermycket!

Förresten när jag och Hugo åkte runt lite så åkte vi på en skogsväg och efter vägkanten så hittade vi lite bildelar och massa klädesplagg. Men även en bh.. Alltså vem slänger sådant i skogen?! Visst man har sett kläder och så men jag har aldrig sett underkläder kastade nånstans. Kändes lite konstigt men samtidigt ändå inte så förvånade då typ folk slänger princip allt i skogar och diken. 

Vi kollade också på vindkraftverk. När man verkligen stod bredvid det så var det hur mäktigt som helst. De är så stora också. Jag tyckte det var ganska otäckt och vara nära medans Hugo mest tyckte det var coolt haha. 

Nu ska jag fixa lite med bloggen & annat! 👋

  • 308 visningar

Gillar