Helglista

Annat

Bästa med helgen: Att äntligen få göra det man vill och kunna sova hur länge som helst det är verkligen underbart. Sedan att äta lite gotta också det är också något jag tycker om!

Sämsta med helgen: Att den är så extremt kort. Så fort det blir lördag så är det nästan söndag och då är helgen slut. Önska verkligen helgen kunde vara något längre.

Helgmat: Oj det finns mycket jag gillar att äta på helgerna. Men några utav favoriterna är nog tacos, pizza eller något kött tror jag. Men en sallad kan också sitta fint i magen på en helg!

Det jag gör helst på helgerna: Det är verkligen olika. Oftast så umgås jag väl med Hugo och min familj. Men ibland kan det hända att vi träffar kompisar ihop eller en varsin vän och hittar på något kul. Men tex när jag och Hugo umgås så blir det väl massa mys och lite godis till kvällen! Kan även bli att vi hittar på något skojsigt också!

Helgkvällarna hos mig: Slänga av sig kläderna och byta om till myskläder och slänga mig i sängen och bara njuta av ledigheten. Blir också att jag tittar massa på Youtube men jag tar det mest bara lugnt då jag verkligen tar vara på den lilla ledigheten jag får!

Helgens smink: Antingen det jag använder till vardags bland annat puder, mascara, bronzer osv. Ibland bara lite mascara och vissa gånger går jag helt osminkad men det är också det bästa alternativet tycker jag!

  • Annat
  • 581 visningar

Gillar

Kommentarer