Halva veckan gått

Vardag/livet

Hej på er! Idag är det onsdag och halva veckan har ÄNTLIGEN gått. Längtar verkligen till helgen haha. Har iallafall varit i skolan som vanligt och det har gått bra. Rasterna är självklart bäst då jag och mina vänner verkligen skrattar och har hur kul som helst hela tiden! Är verkligen så glad att jag har er! Slutade runt två idag vilket verkligen var skönt för man börjar ju bli ganska sliten nu såhär mitt på veckan. Det blir jag! Har hunnit hjälpt Hugo lite med moppen också. Annars så har jag bara tagit det lugnt och kollat sociala medier som jag alltid gör haha. Duschade även för en stund sedan och gud vad skönt det är att lukta gott och känna sig ren. Älskar verkligen den känslan men jag saknar dock att ha badkar. Det slår verkligen allt!
Tycker ni om att duscha eller gillar ni att bada istället?

Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Blir nog bara att ligga i sängen innan det är dags att sova för att orka upp i morgon. Dock har jag en liten sovmorgon i morgon så alltid något! Tar verkligen vara på minsta lilla tid för att kunna sova och få bli lite piggare. Hatar verkligen att gå upp tidigt. Men som sagt snart helg!!

Hoppas ni har haft en bra dag och att ni får en fortsatt bra kväll, kram!
Gillar

Kommentarer

novembertjej
novembertjej,
Har aldrig haft ett ''riktigt'' badkar i hela mitt liv men vill så sjukt gärna ha ett haha! Dock hatar jag värme så skulle väl få bada i kallvatten :') Men håller med dig om att det är hur skönt som helst att duscha och känna sig ren & fräsch! <3
nouw.com/novembertjej
Nathaliesandberg
Nathaliesandberg,
Haha okej ja det får du göra isåfall!! Det gör man verkligen, typ som en ny människa haha! <3
nouw.com/nathaliesandberg