Gårdagen!

Vardag/livet
Hej på er! Har blivit dåligt med bloggande men har haft en del fullt upp. Tog iallafall ÄNTLIGEN höstlov i fredags och det känns verkligen underbart kan jag säga. Så har absolut ingen söndagsångest nu utan ligger nerbäddad i sängen och njuter att det är lov!

Igår så åkte jag till Karlstad med min moster & hennes barn samt Mikael. Nu kanske det väcker många frågetecken vem han är men det är då för er som inte vet, min pojkvän. Så nu vet ni om hans namn dyker upp mer gånger här!
Men vad vi gjorde i Karlstad var då att vi åkte först till skopunkten och sedan mot lager 157. Fick med mig ett par skor och de blev gratis haha för att min moster köpte till båda barnen och de var tre för två så hon tog med mina med så de kom med på köpet, tack igen!❤. När vi var på lager 157 så fick jag med mig tre plagg. Men både plaggen & skorna kommer upp under veckans gång, håll utkik!
När jag var åter hemma så tog jag det mest lugnt, tog en lång välförtjäänt dusch sedan så inväntade jag bara att Mikael skulle komma sen på kvällen & sova hos mig. Supermysigt! Vi tog det mest lugnt också, satt och pratade med mina föräldrar också en bra stund & bara hade det allmänt trevligt!

💘 Några bilder på oss 💘

Nu då, söndag? Idag har det inte hänt något speciellt alls. Mest spenderat all tid i sängen & sovit vilket verkligen har varit behövande för satan vad trött jag var denna sista skolvecka. Men nu är jag hyfsat pigg men kommer ändå fortsätta denna dag i sängen haha. Dock med datorn då Mikael är hemma ikväll. Så ser planerna ut just nu och kommer nog förbli så också skulle jag kunna tro. Älskar dessa dagar när det inte finns några måsten utan bara kan ligga och slappa och njuta av ledigheten! Önskar verkligen att denna ledighet kunde vara föralltid haha!

Nu så ska jag fortsätta slöa i sängen och kolla in Ikeas hemsida. Vill ha lite nytt till rummet och alltid kul att kolla på inredning tycker jag.
Ha en fortsatt bra söndag! 😊


Gillar

Kommentarer

Emma,