En dag i november

Vardag/livet

Godmorgon eller god förmiddag kanske haha. Gud vad det är tråkigt väder ute, iallafall här. Det bara öser ner med regn. Ser inte alls fram emot att stå och vänta på bussen i detta väder sen. Hoppas verkligen att det kan lugna ner sig lite tills man måste gå ut i det. Har verkligen ingen lust alls att behöva gå runt som en dränkt katt tills jag kommer hem.


Just nu så sitter jag bara och kollar lte bloggar & svarar på kommentarer. Har håltimme just nu och har det varje tisdag så passar på. Gjorde även lite uppgifter innan också så jag slipper göra så mycket hemma men ska ta hem ändå och kika lite extra. Så skönt att bara få allt gjort men tycker det är sjukt svårt att komma igång med arbetena eller pluggandet i övrigt, men jag jobbar på det. Är en bit på vägen iallafall så det är alltid något positivt!

Dagens planer så blir det nog som sagt att kolla över lite uppgifter som ska vara klart. Sedan så blir det nog bara att ta det lugnt se någon serie eller så. Har ej riktigt bestämt mig men är ju ganska spontan av mig haha. Kanske hinner umgås med pojkvännen också, det märks. 💘

Nu ska jag nog fortsätta att kika runt lite och bara vänta på att min sista lektion ska börja. Dock är det engelska vilket inte alls är det roligaste men jag hoppas verkligen att det går fort. Slutar ju halv två så blir en tidig dag vilket jag tycker är underbart!

Ni får ha det så bra så hörs vi. Kramar!😚


Gillar

Kommentarer

Becca ,
Hoppas du haft en lugn fin dag.
beccalundin.blogg.se
Nathaliesandberg
Nathaliesandberg,