Att inte ha orken kvar.

Annat, Vardag/livet

Är det bara jag som har känt att orken för att göra saker man tycker om att göra bara försvinner? Man känner att allting bara känns jobbigt att göra och det kan vara något simpelt som att starta datorn för att göra ett dagligt blogginlägg eller att ta upp mobilen och scrolla igenom en social media? Det är iallafall någonting jag upplever väldigt ofta och framför allt när det gäller orken för att blogga är totalt borta. Jag känner att jag vill göra så mycket och har så mycket tankar om vad jag skulle vilja dela med mig av men steget till att starta datorn och gå in på portalen och låta fingrarna springa på tangentbordet har jag inte orken till. Det är totalt borta. Jag vill så mycket men energin är som bortblåst. Jag vet inte varför det har blivit så på senaste och jag vet inte ens en anledning. Men en sak jag har tänkt på är att när minsta jobbigt som händer runt mig gör att orken bara faller ner jättehårt på noll. Troligtvis är det att det varit mycket för mig på senaste som gjort att det tex ekat tomt är på bloggen något extremt samt att orken till att göra andra saker i vardagen finns inte.
Är det några av er som känner igen er?

Dock tror jag att det smått börja vända nu och att det fortsätter vara såhär som det är just nu då jag mår bra. Visst fortfarande tufft i skolan men det funkar, än iallafall. Så det känns skönt men märks hur det känns när det gäller att ha praktik. Men jag håller tummarna att det kan fortsätta som det gör nu även om jag har mina mindre bra dagar.

Ville dela med mig till er om ni också kanske känner igen er och att ni vet att ni är inte ensamma! Sedan så ville jag att ni ska veta varför det kan bli tomt på bloggen än vad det brukar. Jag ska alltid försöka mitt bästa för er feedback jag får både i kommentarfältet samt privat värmer riktigt mycket ska ni veta. Tack!!

Hoppas ni får en fortsatt fin söndag iallafall så hörs vi!

K R A M
<3

Gillar

Kommentarer

eselimovic
eselimovic,
Jag kan verkligen känna igen mig i det du skriver..
nouw.com/eselimovic
Nathaliesandberg
Nathaliesandberg,
Skönt att höra att man inte är ensam men synd samtidigt att fler känner samma!
nouw.com/nathaliesandberg
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Know The feeling. Vet hur det är gällande orken. Har samma "problem" t.ex jag vill orka ta tag i min träning på nytt igen men energin finns inte där, jag vill ut å gå nånstans men har ingen energi till det heller🙈😯😑 å vill ibland greja med nåt i hemmet eller slå på en film, men inte ens det har ja haft orken till å det ä skit irriterande för mig. Förstår inte ibland vad som hände med min energi ja en gång hade(!?!)😮😕
nouw.com/mittlivommig
Nathaliesandberg
Nathaliesandberg,
Det är exakt likadant för mig också!! Tex när vädret är fint och man kan gå ut och gå men när man väl måste stå där i hallen och ta på sig skorna och ta tag i det så blir det man tyvärr skjuter upp det iallafall jag. Men något jag tänkt på det är nog att man har rutiner och verkligen skriver upp och måste bocka av för att sedan gå vidare. Jag funderar att testa det!!

Hoppas du får tillbaka din energi snart och att man kan se framåt!! 😊
nouw.com/nathaliesandberg
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Jo ja hoppas det å ja ska försöka nån vecka framöver att försöka så får ja se hur mkt ja börjar komma igång med energin efter det sen eller så.
nouw.com/mittlivommig
Nathaliesandberg
Nathaliesandberg,
Ja men precis, ta inte ut dig för hårt bara!!
nouw.com/nathaliesandberg
Juliaasjoholm
Juliaasjoholm,
Jag känner igen mig! Så mycket jag vill men händer inget 😟
nouw.com/juliaasjoholm
Nathaliesandberg
Nathaliesandberg,
Ja exakt så, så tråkigt när det bara tar stopp!! 😟
nouw.com/nathaliesandberg