160331

Vardag/livet

Hej på er! Kom precis hem till mig igen och kan säga att det är skönt att vara hemma. Dock är det torsdag idag vilket betyder att lovet är snart slut och att jag måste plugga till fysik provet.. Alltså det nationella för jag kommer inte ihåg någonting så ska försöka fräscha upp mitt minne. Jag är så fruktansvärt nervös för labben vi ska ha nu på måndag.. Direkt på morgonen.. Kul.. Läraren ska väl stå framme vid tavlan och stirra ut oss medans jag står där och har hundra frågetecken i huvudet. Hoppas verkligen att det snart är överstökat och jag slipper tänka på det.

Idag kanske det blir någon promenad igen till någon affär och bara kolla lite. Kanske köpa något gott haha! Måste verkligen sluta äta så mycket gott men det är ju trots allt lov än 😉. ​Annars idag så blir det väl mest vila och sedan kolla fysiken så det försvinner! Ska försöka göra något inlägg senare också men får se vad tiden räcker till. Hoppas dock att allt går som planerat för vill verkligen hålla bloggen i liv!


Nu ska jag packa upp lite och fixa så får ni ha en bra dag!

Gillar

Kommentarer

Nathaliesandberg
Nathaliesandberg,
Håller med dig! Som jag har uppfattat så får man ett papper så ska man utföra det så bra som möjligt bland annat hur man beter sig om det finns risker och hur man hanterar det på bra sätt osv. Dock inte helt säker men har hört det iallafall. Sedan ska man göra en labb rapport.

Det är jätte sjukt.. Önskar dig ett stort lycka till också!! <3

Man får försöka, jobbigt att komma ut men när man väl är ute och kommit igång så är det superskönt speciellt när det är soligt! Tycker jag också!
nouw.com/nathaliesandberg