Header

07.00

Jeg våkner av alarmen min som ringer i vinduskarmen. For å slå den av må jeg stå opp av sengen og hente telefonen som jeg var så lur å legge bort før jeg la meg. Jeg ser nok full ut der jeg sjangler i søvne bortover gulvet for å hente telefonen. Etter alarmen er slått av sjekker jeg nyhetsfeeden på Nouw, hater å gå glipp av ting. (Noen leser VG, jeg leser blogger)

07.45

Jeg har dusjet av meg selvbruningen og smurt meg inn i hudkremer både på kropp og ansikt, og håret i olje. Nå finner jeg frem frokosten min jeg lagde dagen i forveien. I helgen skal jeg dele oppskrift på en kalorifattig chiapudding med sjokoladesmak, så frokosten denne uken blir derfor mine forsøk på å lage den perfekte chiapuddingen. Dagens pudding var ganske god, så nå tror jeg den er klar. Med puddingen drikker jeg et glass appelsinjuice og en kopp te.

08.10

Jeg pakker vesken for dagen. Treningsklærne har jeg allerede på, for jeg skal rett avgårde på trening. Jeg innser vesken blir tung, for den skal inneholde alt fra treningssko, såper, skifteklær, hudkrem-sett og sminkepung, Macbook og kamera.

09.10

Jeg er på plass på trening. Egentlig har treningssenteret mitt et senter rett i nærheten av Nydalen, men siden jeg driver jobbjakt i sentrum bestemte jeg meg for å trene på Stortorvet. Føler meg litt klein som tar bilder av økten min, siden jeg ikke burde skryte på meg at jeg er noen fitnessbabe. Det er tross alt kun min 2.treningsøkt siden mai 2017. Heldigvis er jeg kun 1 av 2 på treningssenteret (mer eksakt på jentegymmet til treningssenteret).

10.15

Jeg er ferdig med treningsøkten og må hoppe i dusjen for å få mest mulig ut av dagen. Innser i det jeg skal dusje at jeg har glemt håndkle. Å droppe dusjen er uaktuelt, så jeg hamstrer tørkepapir til å tørke meg med. Forbrenner litt ekstra med jumping jacks etter dusjen for å tørke fortere. Så går jeg videre til å sminke meg, og ser da en hårføner - typisk.

11.00

Ferdig tørket, sminket og pakket for å ture rundt i byen og søke jobb. Uansett hvor tidlig ute jeg er og hvor fort jeg planlegger å være klarer jeg likevel å bruke så sinnsykt lang tid. Innser at kl 11 ikke var så tidlig som jeg hadde håpet på da jeg stod opp kl 7. Tenker for meg selv "jaja, nå skal du hvertfall få deg en jobb".

12.15

Har gått en liten time rundt, og har allerede fått mange nei - til og med noen kanskje. Bruker fritiden min til å knipse noen bilder og sjekke innom bloggen. Leser noen innlegg, og får samtidig mange kommentarer fra lesere som motiverer meg til å fortsette jakten. Ser også fineste Line Elvsåshagen tusle forbi meg med et skjørt laget av pappkopper. Mimrer tilbake til jeg nettopp hadde fylt 20 år og var ute på byn i Bergen med venninnen min. Vi var så heldige å møte Line der, og tok et veldig koselig bilde med henne. Jeg digger den dama!

15.30

Sier meg fornøyd med dagens innsats og tusler hjemover. Føttene mine er kjempe ømme etter all trassingen. Gått over 10 000 skritt, så det er fortjent med en pause nå.

16.00

Har fått møtt så mange hyggelige mennesker i løpet av dagen og er skikkelig spent på å sende avgårde søknadene mine. Det gjør jeg via mail så jeg sparer miljøet for unødvendig papir (greit, også for å spare penger).

17.10

Jeg er ferdig med dagens jobbsøknader, og har allerede fått flere svar. Cheers! Veldig fornøyd med meg selv som har vært så produktiv, og nå står første jobbintervju klart allerede på mandag. Det er en klesbutikk, så jeg er ekstra fornøyd siden det var ønsket mitt. Prøver å ikke få for store forhåpninger siden ingenting er avklart enda.

17.45

Har laget meg middag og er klar til å fråtse i meg lefsene. Man ser at jeg har regler for hvordan lefser skal brettes, og at innmaten derfor må legges i et system. Er en perfeksjonist... Fascinerer meg over hvor fort det ble mørkt fra 17.10 til 17.45, gikk fra lyst rom til mørke etter å ha laget middag. Det er også litt deilig at dagene begynner å bli lysere!

18.15

Vasker klær og tar oppvasken. Pictures or it didn't happen..?

20.20

Klær er vasket, oppvasken er tatt og jeg har nystekt croissant og noen makroner til kveldsmat. Makronene gikk fort - klarte ikke engang vente til photoshooten var ferdig. Nå skal jeg lese siste rest av boken min. Har brukt overraskende lang tid på den, men så har dagene også flydd forbi.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I'll take a cup of Joe, please....

Akkurat nå befinner jeg meg på Joe & the Juice. Jeg har hatt en hektisk dag selv om jeg var oppe allerede kl7. Skulle gjerne hatt noen timer ekstra i døgnet, tiden flyr sånn fra meg. Startet dagen med en treningsøkt, så var plutselig klokken 11. For tiden driver jeg med jobbsøking. Det er hardt, og jeg hører ofte at det ikke er behov. Jeg holder ut og har et lite håp enkelte steder. Det løser seg alltid for snille piker, tenker jeg.

Mest av alt ønsker jeg en jobb innen klesbransjen. Jeg er veldig glad i mote, og hadde jeg hatt nok penger kunne jeg faktisk hatt en ganske fin klesstil selv;) Mangler bare jobben, og en jobb i klesbutikk hadde gjort saken enklere. Vi får krysse fingrene for meg! Apropos mote så har jeg en spennende pakke i posten jeg skal hente i dag. Gleder meg til å rocke juspilsen jeg skal på i morgen med freshe klær. Oppdaterer dere senere♡

Klem, Nathalie

Likes

Comments

Når man blogger blir det fort til at man sitter i sin egen boble. Man vet ikke helt hvem som leser innleggene sine, og hva leserne ønsker å lese og se her på bloggen. Innholdet mitt kan derfor bli litt overfladisk og jeg går kanskje ikke nok inn på detaljer om meg selv. Jeg har lyst at dere lesere gir meg en tilbakemelding på dette ved å stille meg et spørsmål. Spørsmålet kan være privat, ut av kontekst eller bare en kommentar du vil gi meg. Etterhvert som det er bygget seg opp litt tilbakemeldinger tenker jeg også å poste et Q&A innlegg der jeg svarer på spørsmålene deres. På den måten får dere muligheten til å bli bedre kjent med meg. Du kan også legge til hva du ønsker å se mer av på bloggen min, så jeg vet hvordan jeg burde jobbe fremover.

Så kom igjen, legg igjen en kommentar om hva enn du lurer på. Dersom du ikke ønsker å legge igjen en kommentar på bloggen kan du gjerne kontakte meg med en melding på Instagram. Håper å høre fra dere!

Klem, Nathalie

Likes

Comments

Da jeg flyttet til Oslo i august fikk jeg meg en roomie fra Kristiansand. Hun var veldig hyggelig, men jeg skjønte ingenting da hun snakket om billighandel på normal. Jeg har brukt mye penger på hudpleie, produkter til hår og sminke - ikke for å glemme selvbruning fra St. Tropez. Etter en stund gikk det opp for meg at det faktisk er en butikk som heter Normal. Jeg skulle virkelig ønske jeg visste om den før, den finnes jo tross alt i Bergen også...

Hver gang jeg skal kjøpe alt fra hudpleie produkter, tannkremer, småsaker som toalettveske og strikker, shampoo og balsam, hårfarge og neglelakker - sjekker jeg alltid på Normal først. Der finner man som oftest produktet til en mye billigere pris, og det føles litt som å gå gjennom Taxfreen på flyplassen når du plutselig trenger alt i verden fordi det er billigere. I dette innlegget tenkte jeg å tipse dere om produktene jeg bruker derfra, som du sparer en god del penger på.

S E L V  B R U N I N G

Jeg gikk over fra solarium til selvbruning i høst for å spare både penger og helsen min. Da brukte jeg hundrevis av kroner på St.Tropez sin, som er veldig god. En dag sammenlignet jeg meg og roomie sin selvbruning, og jeg syns vi hadde veldig like og fine resultat begge to. Forskjellen var at jeg brukte 700kr på min, og roomie hadde kjøpt sin for 60kr. Etter det har jeg kun kjøpt selvbruningen til St.Moriz som du finner på Normal. Tørker fort og gir en fin og jevn farge.

S H A M P O O  &  B A L S A M

De fleste shampoo og balsamene du finner hos Normal er gode, og det veldig billig. TreSemmé er et profesjonelt merke brukt av frisører - og jeg kjøpte disse til 70kr totalt. Denne typen er for farget hår og gir en så vakker glød, samt god lukt og mykt hår. Jeg er kjempe fornøyd med dette merket. Du kjenner kanskje også igjen den lille sprayflasken fra Mane'n Tale dersom du har sett Sophies verden. Det er en olje for håret fra samme merket som shampooen til Sophie Elise (følte meg litt creepy nå?). Den gjør faktisk underverk for håret, det negative er at den har en merkelig lukt jeg ikke klarer å bestemme meg for om er god eller ikke.

Det kommer ikke så godt frem i bildet, men den svære kroppssåpen fra Dove inneholder 750ml, og kostet meg 30kr. Altså, er det ikke bare helt sinnsykt? I alle år har jeg kastet bort penger på såper fra matbutikk og frisøren. Den nye body lotionen fra Nivea er også ganske stor, og kostet meg 25kr. Den er jo ikke av beste kvalitet fra før, men de tilbyr også merker som Elizabeth Arden. Husker jeg rett kostet et glass med 500ml hudkrem under 150kr.

S M I N K E

Skal ta dette kort og enkelt:

Neglelakker fra w7 - 20kr (denne er litt mer rennende i konsistensen, men sitter helt til jeg begynner å pirke eller fjerner den med neglelakkfjerner)

Sminkekoster fra Real Techniques - 198kr for ett sett (og de er ikke falske!!)

Maybelline age rewind concealer (den alle elsker) - 80kr

Gode kvalitetsvipper fra Revlon - 21kr

S M Å  S A K E R

Selv om jeg ikke nødvendigvis kjøper alt av merker og kategorier herfra, er jeg imponert over hvor mye gode merker du faktisk finner her. Du finner hudkremer og ansiktsmasker av høy kvalitet, men siden jeg sverger til andre merker som Normal ikke tilbyr har jeg også latt være å kjøpe på Normal. Derimot liker jeg å prøve ut små duppeditter som ser gode ut. Jeg kjøper mine bomullpads her, disse til bare 12kr og bedre enn de jeg finner på matbutikken. Jeg kjøper også deodorant og tangle teezer til halve prisen, kanskje mer. Anbefaler deg å sjekke om Normal tilbyr produktene du selv sverger til, eller kanskje vurdere å prøve det du finner der.

Produktene er ekte, bare mye billigere. Jeg lyver om jeg påstår jeg sparer så veldig mye der, for når jeg sparer så mye på produktene mine unner jeg meg også andre småsaker. Heldigvis er småsakene også gode - jeg er blitt avhengig av en plastikk-donut for håret blant annet.

Klem, Nathalie

Likes

Comments

Fun Fact:

... jeg har nesten alltid tekst til bildene jeg legger ut på VSCO. I blant har teksten mer betydning enn bildet jeg legger ut, så det kan se dumt ut for folkene som ikke leser teksten til bildet

♡ Jeg ble spontant invitert til Stockholm av E, og fant ut at omtrent alle klærne og trusene mine lå til vask

♡ Jeg pakket fuktige klær med til Stockholm, fordi jeg hadde brukt hele natten til å vaske klær som ikke hadde fått tørket enda

♡ Jeg falt helt pladask for hotellet, heldige E som bor der hver eneste uke

♡ Jeg ble anbefalt en café av fine Sofie. Den het Kladdkakan og serverte svensk sjokoladekake, som minner om brownies. Det var såå godt, dit skal jeg tilbake!

♡ Jeg forsynte meg av x antall flasker iskalde Ramlösa fordi kjøleskapet var fullt av dem, og det ble bare fullt opp igjen iløpet av dagen - selv om det ikke var housekeeping lenger. Hotellet hadde også kaffemaskin stående, og jeg drakk kaffe dagen lang

♡ Jeg og E spiste på Taket, og han fikk meg til å ta på regntrekket til kamera mitt på hodet, på den fine restauranten vi satt på. Bildet var ikke noe særlig fint, men det får meg likevel til å smile. (Det kjipe her var at servitøren egentlig tok bilde av meg og E, men lyset på restauranten var så lite fotogent at bildene var totalt mislykket)

♡ Reiste til Praha med studielinjen min. Første dagen skulle vi ta det rolig med alkoholen, men det første vi gjorde var å sette oss på restaurant og kjøpte vin

♡ 2.dagen gikk til konstant craving på mat og alkohol for å utsette hangoveren. Denne dagen var også dagen jeg gikk på en smell og mistet bankkort, mine nye sko og jakken min. Heldigvis fikk jeg jakken tilbake

♡ Når jeg kom hjem fra Praha tekstet jeg E og sa jeg ikke kunne komme på besøk til han fordi jeg måtte ta igjen søvnen og maten jeg hadde gått glipp av de siste 4 dagene. Han foreslo at jeg heller skulle komme og sove hos han og få taco

♡ Jeg spiste 4 tacolefser;)

♡ E kommer hjem fra yoga med croissant og en deilig kaffe til late meg som har sovet i mellomtiden

♡ Jeg fikk en hangover smell etter jeg kom hjem fra Praha. Hele uken lå jeg i sengen med feber, halsbetennelse og serie

♡ Valentines dagen fikk vi stipend, så jeg og venninnen min feiret ilag med Dominos og film. Heldigvis skulle vi begge få boisa våres til Oslo på fredagen, så det ble ikke noe trøstespising

♡ Jeg ble frisk og unnet meg dette vintageskjørtet fra Burberry. Det skal jeg sy om til et "wrap-skjørt" etterhvert som jeg får en symaskin tilgjengelig. Jeg kan faktisk bruke det som en kort kjole også!

♡ Valentinesdate med E

♡ Drink på ISM etter kino - her burde du ta turen. Hyggelig personell, fint interiør og gode drinker

♡ Jeg delte en oppskrift med dere, og jeg håper dere prøver den ut. Den er virkelig magisk

♡ Lenge har jeg snakket om boken til Eirin Kristiansen uten å faktisk gå å kjøpe den. E fikk meg til slutt til å skaffe meg den, og jeg mistenker litt at han gjorde det fordi han selv vil lese den. Tror vi begge crusher litt på Eirin

♡ Frokostmennesket meg lagde meg en god frokost hos E før jeg kom meg videre på jobbsøkingen. Bodum presskannen på bildet kjøpte jeg i valentines gave til E. Det er litt morsomt, for hver gang jeg har spist frokost med E har han laget kaffe med den ødelagte presskannen sin - og hver gang har han blitt like irritert over at den fremdeles er ødelagt


Ser dere en fellesfaktor overalt eller? Jeg spiser faktisk mat heeele tiden. Det er utrolig at jeg er så tynn som jeg er.

Disse bildene har jeg delt på vsco de siste ukene. Hvis du vil, kan du gjerne følge meg på vsco for å få med deg alt jeg legger ut. Jeg pleier allerede å dele flere bilder på Instagram enn på bloggen. Om ikke jeg deler alt i feeden på Instagram, hender det jeg legger ut bilder i Instastory. Bildene på bloggen blir ganske begrenset, og det er ikke alt jeg føler for å poste i innleggene mine her. Vsco er appen jeg virkelig legger ut alt. Der deler jeg memes jeg syns er morsomme, quotes jeg kjenner meg igjen i, samtaler med venninner jeg syns er så morsomme at det må deles med mine bekjente, og mobilbilder jeg ellers ikke deler på bloggen. Selv om vsco er åpen for alle, føler jeg likevel at det er en mer privat plattform. Brukernavnet mitt der er @nathalierenstrom.

Klem, Nathalie

Likes

Comments

Follow @nathalierenstrom