jobb. Det finns många därute som tänker: varför vill man jobba som undersköterska? Då kan jag tala om för er att oavsett den dåliga lönen och det fruktansvärt slitsamma arbetet som man kan ha ibland så kan jag gå och lägga mig med gott samvete varje natt och veta att jag gjort något bra. Jag har gjort någons dag, på ett eller annat sätt. Vare sig det va att bara prata, sitta tyst eller ta ut soporna så uppskattas det så fruktansvärt mycket.

Jag älskar att jag snart kan kalla mig undersköterska, precis lika mycket som jag älskar det jag gör.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

min kära pärla såld. Han gjorde mig riktigt förbannad då krångel hit och dit men även helt otroliga minnesvärda stunder. Blickarna som gavs när vi gled tillsammans, du och jag. Jag kommer alltid att minnas dig som den bil jag åtrådde långt innan jag kunde kalla dig min, men de jag kommer minnas mest, var att du var min första. Min absolut första bil (som stod på min mamma). Nu har du bytts ut mot en större, fast mindre, skönhet. Och hon kommer göra mig minst lika lycklig, som du gjort mig, en vacker dag.


  • 169 Readers

Likes

Comments

På Naturhistoriska riksmuseet men har inte haft tid att lägga upp något inlägg förrän nu. Det fanns ett flertal utställningar men den som gjorde störst intryck var polartrakterna där de hade skelett av ett flertal valar. Jag förstod för första gången på riktigt hur stora dessa djur är. Helt sjukt.
För övrigt hade jag mycket trevligt. Definitivt ett måste göras om.
  • 160 Readers

Likes

Comments

Nu har jag jobbat själv i två dagar, och det känns fantastiskt! Lite öm i rygg och armar men det får man väl ta när man är klen? 😂
I morgon är det nya tag med ett pass på 7-13.30 men det ska nog gå. På kvällen väntas en god middag med syster och hennes kille, md lite spel som avslut.
Ikväll ska jag bara njuta av Rasmus sällskap 🌟

Likes

Comments

pappa och sjuka lillebror med varsin semla, som den 🌟 jag är. Och jävlar vad gott det va, för ja, jag köpte en till mig själv också 😏
Ikväll blir det mys med karln, men för övrigt, naaadaaaa. Ska nog flirta till mig fotmassage 😬👌


  • 174 Readers

Likes

Comments

Ja ni, det va verkligen inte igår och det har hänt mycket sen sist. En sak som inte är hemlig är ju mitt förhållande. Mitt förhållande med den mest underbara killen i hela världen.
Jag hade en jävla tur som råkade stöta på den karln. Han har lixom blivit min handla hälft på någe vis. Jag trodde ärligt inte att "äkta kärlek" fanns, jag trodde att man bara nöjde sig med vad man fick. Men så kom han. Han som vände hela min värld och allt jag trodde jag visste upp och ned. Han fick mig att tro på äkta kärlek. Och att ändra min åsikt är inte det lättaste ;)
Men men, vad mer är nytt... Jo! Studenten väntar bakom hörnet, och studentmössan är på ingång! Väntar med spänning på den sak som endast ska användas en gång men är ack så dyr..

Jaja, en bättre uppdatering kommer väl när jag inte är så jädrans kärleksfull som jag oftast är på kvällskvisten när karln sover :p
Peace!


  • 181 Readers

Likes

Comments

haft det otroligt jävla roligt. Jag tänker inte skriva så mycket om min dag, då jag faktiskt fotat lite. Och bilder säger mer än ord, so here you are.

Hade en video också, men vet inte riktigt hur man gör med den så den sparar jag så länge tills jag kommit underfund med hur man gör!
puss och kram!

  • 660 Readers

Likes

Comments

för dålig uppdatering, men var ganska så upptagen igår. Jag är hemma hos min pappa för tillfället, men kommer bilder och eventuellt en video senare idag om gårdagen så ni får vänta tills jag kommer hem, hihi. Hoppas ni klarar er 😉
puss och kram!

Likes

Comments

ska inte dödas och ätas upp! Hur sjuka människor finns det i världen?Jaja, nu har jag fått de sagt iaf. Idag på morgonen har vi hunnit tagit sönder en soffa då min syrra ska skaffa en ny samt att jag hunnit tagit sjukt vackra (host) bilder på Nellie. Just watch and enjoy!

Sen får ni ursäkta bildkvaliteten dock,
puss och kram!
  • 668 Readers

Likes

Comments

soff/sängen för lite film och sedan sömn! Efter att ha sagt hejdå till klasskompisarna man troligtvis inte kommer se på 5 veckor, massa gott till middag, min veckas dos av Coca-Cola och mys med en bitter hund, är denna dag snart till ända. Så varför inte göra som Nellie, hon verkar tycka att det är skönt?


puss och kram!

  • 671 Readers

Likes

Comments