Utökning i lägenheten

Här kommer ett kort inlägg om vad vi har gjort i veckan (förutom måndagen, den har vi redan delat med oss av).

Jag har haft mina två sista träningsdagar i torsdags och fredags.
I torsdags hade vi genomgång på hur man byggde kö-systemen till liftarna, och oj vilken stolthet dom har i det! Här bygger man köerna med rep, koner och staket för att göra den så smidig som möjligt, medans i Europa så är det (enligt dem) alla mot alla i en stor klump fram till liften. Jag vet inte hur många gånger dem sa att Nordamerika är bättre än oss i Europa på att bygga köer och att Europa nu har börjat härma dem med att försöka ha en tanke bakom sina köer.

I fredags tränade vi på att få ner människor som blivit hängandes från liften genom att fånga dem i ett nät när dem hoppar ner från liften, det var lite roligt faktiskt. Vi hade också genomgång på öppnings- och stängningsprocedurer för gondolen och hur man kontrollerar att ingen är kvar i liften när man stänger av den.
Efter jobbet möttes jag och Nathalie upp nere i byn, hon hade precis hämtat sina SNYGGA jobbkläder att ha på sig vid utomhus aktiviteter. Dem är likadana som mina men helsvarta, riktigt schyssta. Efter det tog vi ett varv på stan, gick till Helly Hansen och provade kläder för att sen gå hem och beställa dem online. . Vi har 65% rabatt där online, galet.

I torsdags flyttade våra roomies in, ett par från England som är supertrevliga och verkar vara vettiga människor. När dem har varit hemma har vi varit borta och vice versa, men igår kväll var vi alla hemma. Vi satt bara och pratade hela kvällen och det flöt på bra, så det känns skönt eftersom vi ska bo tillsammans i 6 månader.

Utöver det har vi bara tagit det lugnt, promenerat, tränat, handlat och väntat på snön.

Än så länge har vi inge snö nere i byn, men på berget har det börjat ta sig med snö.

/ Peter
#Whistler #Snow #Winter

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229