God Jul

Igår var det den 24e december här i Kanada, vilket vi sjävklart firade. Dock jobbade vi båda på dagen men vi båda slutade runt fem tiden, så då tog vi oss hem och började göra vårat julbord för kvällen. Och oj vad gott det vart! Vi hade potatis, prinskorv, egen gjorda köttbullar, rödbetssallad som vi också hade gjort själv, skinka och senap (som smakade nästintill som Jhonnys sötstarka) Och vi lyckades verkligen få till julstämningen med maten, vi hade även julmust och våran lille julgran och julmusik i bakgrunden, så vårat svenska julfirande vart väldigt lyckat här i Kanada.

Vi var tvungna att ta en paus från maten då vi hade två stora paket som väntade på att få bli öppnade. Två stora paket som var från våra familjer hemma i Sverige. Och oj vad mycket gott vi fick, marabou, plockgodis, kakor, ännu mer godis och choklad och även ett paket snabbmakaroner! Så det vart vi verkligen glada över mycket tacksamma för, Tack!

Efter vi öppnat paketen så plockade vi undan maten och hade lite fika framme och kollade på Kalle ankas jul, super mysigt! Vårat fika var svenska pepparkakor med mögelost, skumtomtar och hemma gjorda lussebullar, marabou choklad och även lite kaffe till.

Men nu idag 25e ska vi ut i backen hela dagen och njuta av lite skidåkning, dock har det inte kommit så mycket snö under natten men mer och mer har börjat öppna nu på berget, så kanske en vecka till så är hela berget öppet.

Så vi önskar alla en god jul (dock i efterhand blir det nu) där hemma i Sverige


En liten julig bild från när jag var uppe och skottade på taket på jobbet och såg ut som en liten tomtenisse med min tomteluva och röda säck på ryggen.#Kanada #Whistler #bestofnouw #Christmas #julafton

Gillar

Kommentarer