Hej
Idag så har jag varit i skolan och sen så gick jag hem och bara slappade sen så har jag inte gjort så mycket mer idag. Lektionerna idag var matte, svenska, so och inriktning där det var jättefint väder inledande och sedan så började det och haglade och det regnade jättemycket så att jag kom in i omklädningsrummet och kunde nästan vrida ur vatten ur min överdrags tröja.


Jag har tänkt på detta fram och tillbaka och har nu bestämt mig för att göra ett uppehåll med bloggandet i någon/några veckor fram tills att skolan slutar då jag har sommarlov och har mer tid på att lägga ner till bloggen. Jag hoppas att ni tycker att det är okej för att just nu så har inte jag tiden till att blogga.


Kram Nattis
😜

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Just nu så sitter jag i min säng och lyssnar på musik och ska snart gå och lägga mig så att jag är utvilad till imon då vi har något som heter SIF-dagen då vi har olika stationer och så tävlar man mot som i mitt fall alla andra sjuorna på våran skola. Denna dagen tycker jag är jätterolig för att man är med sin klass och bara tänker på annat än tider man måste pass och läxor.

Men nu till var rubriken säger, idag så hade vi två engelska prov en läsdel och en hördel. Länsdelen gick enligt mig hyfsat bra och jag kände mig någorlunda säker på mina svar, så de var den "braiga" delen av dagen sen så kom vi till hördelen när jag på rasten mellan proven fick ont i huvudet men jag sa till mig själv att bita ihop och bara köra men den delen gick kanske inte så jättebra men jag gjorde vad jag kunde och så får jag hoppas på det bästa, så de var då den dåliga delen.

Men sen så var det fotbollsträning och jag tyckte att det gick bra fram tills att jag gjorde något på en övning och fick jätte jätteont i mitt knä men jag tänkte samma sak som när jag fick ont i huvudet att det är bara en liten stund kvar av träningen så bit ihop och kör och visa tränarna att du kan göra allt även om du har ont i knät.

Så ja nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig.


Ha det bra så hörs vi i nästa inlägg!!!


Kr
am Nattis 😜

Likes

Comments

Hej!
Just nu så sitter jag och väntar på bussen som ska ta mig till Lindome station så att jag kan ta pendeltåget till Kungsbacka och sedan därifrån och till Fjärås med buss. Nu undrar ni säkert vad jag gör och det är så att jag praoar denna veckan (mån-ons) och då så måste jag åka kollektivt för att ta mig dit och hem igen så att imon är sista dagen där
😢😢 jag har tyckt att det har varit jätteroligt. Idag så fick jag rast och då bjöd de på prinsesstårta vilket var jättegott👍👍.

Men men nu så ska jag snart på bussen så hörs vi i nästa inlägg.


Kram Nattis
😜

Likes

Comments

Hej!
Just nu så sitter jag och kollar på tv med familjen.
Idag så som ni kanske kan se på rubriken så har jag spelat DM match ( DM står för distrikts mästerskapet) och då mötte vi Centern vilket är ett jag från Halmstad, detta laget är ett jätte jättebra lag som är ganska svårslaget men även om vi hade jättebra spel i mellan åt så hade vi tyvärr inte spelet så mycket att vi gjorde något mål så resultatet blev 10 eller 11:0 till Centern och detta betyder då tyvärr att vi är ute ur DM om inte får spela någon mera DM match men men så kan det vara och efter matchen så blev jag frågad om jag kunde spela imorgon också och jag som älskar att spela match tackade såklart JA. Så imon så samlas jag 09:15 för att sedan åka och spela match mot Tofta, förra året vi mötte dem på borta plan så vann vi men ja vi får kämpa lite mera än dem så hoppas jag att vi åker hem med en vinst.
Efter matchen så ska jag hem och göra mig iordning för att vi ska på kalas till min mormor som har fyllt år.

Ha det bra så hörs vi i nästa inlägg.

Kram Nattis
😜

Likes

Comments

Hej!
Just nu så står jag och väntar på att mamma ska komma och hämta mig så vi kan åka hem.
Jag har idag varit i stan och handlat lite så jag tog bussen dit och har nu tagit den hem och fick precis ett sms av mamma om att de är påväg. Så ja jag är snart hemma och ska då äta och slappa lite innan jag ska iväg och har fotbollsträning.
Imon så ska jag till skolan som vanligt och det är sista dagen i skolan innan vi ska praoa i tre dagar och jag ska praoa påvert dagis.

Men nu så är jag snart hemma och ska ja som det står där uppe att jag ska slappa och äta.


Ha det bra så hörs vi i nästa inlägg.


Kram Nattis
😜

Likes

Comments

Hej!
Idag så har det varit en väldigt bra dag. Dagen började med att våran första serie match var och det var Fjärås mot Fjärås och det laget som vann var det laget jag var med i. Efter det så åkte jag hem duschade och åt lite sedan så åkte jag upp och kollade på när herrarna spelade och när deras match var slut så var det godis regn vilket var jätteroligt och jättegott. Och just nu så sitter jag och kollar på gladiatorerna och äter godis.

Hoppas att era dagar har varit bra!!!


Kram Nattis
😜

Likes

Comments