Hej!
Idag så ska jag och mamma åka till Freeport för att det är "Black Friday" och det är atlet är jättebra priser och erbjudande i alla affärer. Just nu så sitter jag och skriver det inlägget (konstigt va).
Idag så börjar ju Halloween helgen och ikväll så ska min bror och hans kompis ut och spöka och då så ska jag och mamma gå med dem för att de är bara sex år gamla så det kan liksom inte gå själva.

Jag ska inte klä ut mig men jag ska ju så klart se lite läskig ut så jag ska ha lite sår och så i ansiktet.

Detta var ett väldigt kort inlägg men det kommer att komma flera under helgen. Om jag hinner och orkar så kan jag visa vad jag har köpt om jag köper något.

Hejdå allihopa!!

//Nattis😜

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 36 Readers

Likes

Comments

Hej alla!
Som jag sa i ett annat inlägg så har jag höstlov denna veckan. Så just idag så har jag inte gjort något speciellt, så det jag har gjort idag är att kolla på tv för att jag inte kom på något roligare att göra.
Kommentera gärna vad ni har gjort idag och ge mig gärna tips på vad jag kan göra resten av vecka.

Hejdå allihopa!!


//Nattis
😜

Likes

Comments

Hej igen!

Denna veckan så har jag höstlov och det känns jätteskönt att ha för att man har haft några prov och en himla massa läxor och det har varit väldigt mycket plugg och så.

Igår så hade vi fotbolls träning men jag kunde tyvärr inte vara med då jag har problem med foten så jag ska inte träna fotboll på hela denna veckan men jag hade tanke på att gå ut och springa lite senare idag för att man ändå ska ha kvar konditionen och så.

Hejdå allihopa!!

//Nattis😜 

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag ska börja med att berätta lite om varför jag ville starta denna bloggen som jag hoppas att ni kommer att tycka om. Jag har haft en blogg innan men jag slutade med den för att jag ville göra om den men jag fick det inte till att fungera så då bestämde jag mig för att sluta med den och starta en ny och då gjorde jag det och här är den.

Nu så ska jag berätta lite om mig själv: Jag är en snart 13 årig tjej som på fritiden spelar fotboll och lyssna på one direction och gör jag inte det så antingen så lagar jag mat eller så bakar jag.

Efter detta inlägget så kommer det ju så klart att komma flera.

hejdå alla!!

//Nattis😜 

Likes

Comments