Hej!
Just nu så sitter jag och tittar på matchen mellan Malmö och Real Madrid.
Men det jag skulle prata om idag var att jag spelade cup i helgen, vilket gick ganska bra. Mitt lag blev trea i B-slutspel, och de andra laget vann hela B-slutspelet (vi var två lag). Men jag tyckte att vi gjorde så bra som vi kunde och vi fortsatte kämpa även när vi låg under.
Att de andra laget vann gör mig inte så mycket, men jag är ju såklart glad för deras skull, men det jag är nöjd med de är att jag gjorde så bra jag bara kunde och hade så himla roligt, även om det var att vakna vid halv sju på morgonen.

Jag skulle bara säga att jag inte har uppdaterat så mycket denna veckan för att jag har haft två prov (hkk och matte). Så att det har blivit väldigt mycket pluggande, hoppas att ni förstår.


Många kramar Nattis!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!!
Jag ska berätta min historia om när jag spenderade ungefär hela min måndagskväll på akuten.

I söndags så spelade jag match och gick in i en närkamp där jag får en smäll över mina revben på högersida, detta resulterar till att jag får ont, men även till att jag fick svårt för att ta djupa andetag. Men det släppte efter en dag. Men jag sov inte så mycket natten mellan söndag och måndag, och så var det ju skola men det vara bara upp och göra sig iordning och iväg till skolan. Mamma sa även att vi skulle åka till akuten efter skolan, så när skolan var slut så var det hem äta och iväg till akuten. På akuten så satt vi i ungefär två timmar och trettiofem minuter tills vi får träffa en läkare som kommer in och i stort sätt säger att det är igen fara, detta tog ungefär två och en halv minut. Så att jag satt i två och en halv timme och väntade på att någon skulle säga att det inte var något som var fel utan att jag bara fått en rejäl smäll och kommer att ha ont ett tag framöver.
Detta gör mig bara så trött när man vet att man hade kunnat vara hem och pluggat eller något annat. Men men nu vet jag ju i alla fall vad som är "felet" med mina revben.

Hoppas att ni hade en bra måndag så ses vi i nästa inlägg.Kramar från Nattis!!!

Likes

Comments

Hej!

I detta inlägget så kommer jag att prata om en sak som jag inte gillar, så vi kör igång.

Det finns en sak som jag inte gillar och det är att se på när någon annan mår dåligt eller är ledsen över något. Jag tycker att det är svårt, för att man vet inte riktigt vad man ska göra. Men det bästa man kan göra i ett sådant läge är att gå fram till personen och fråga hur det är eller hur personen mår, för att jag vet hur det är Det känns alltid som att man mår lite lite bättre när någon frågar hur det är eller hur man mår. Men vad gör man om personen inte vill prata just då? Då vet personen om att det finns någon som bryr sig om en och det kan räcka i just det läget. Och om personen inte vill prata just då så får man respektera det, och inte tvinga personen att prata genom att säga t.ex "jo men säg nu vad problemet är".

Nu vet ni vad jag inte tycker om, så skulle jag gärna vilja veta vad ni inte tycker om. Så min fråga till er är:

Vad tycker ni inte om?
Svara i kommentarerna!!

Ha en bra dag så hörs vi i nästa inlägg!

Många kramar från Nattis!!

Likes

Comments

Hej!
I detta inlägget så ska jag berätta om en sak som jag gillar/älskar, så vi kör igång på en gång.

Den saken som jag älskar är fotbollen. Jag tycker om det för att man kan träffa kompisar, röra på sig och ändå ha så himla roligt. Känslan man har när man knyter på sig skorna och ställer sig på en plan bland sina kompisar, är en bland den bästa känslan som finns. Jag bara älskar det. När man även har världens bästa lag så älskar man det ännu mera.

Nu vet ni vad jag gillar/älskar.

Min fråga till er är:

Vad gillar/älskar ni och varför?
Svara i kommentarsfältet!


Många kramar från Nattis!!

Likes

Comments

​Hej!

I detta inlägget så kommer jag att som ni ser på rubriken att skriva 10 saker du kanske inte visste om mig, så vi kör igång.

1. Jag älskar att måla naglarna.

2. Önskar ibland eller ganska ofta att jag hade en hund.

3. Att jag älskar att inreda.

4. Älskar att köpa inredning.

5. Jag har ridit i ungefär tre år.

6. Jag har spelat fotboll i sju år snart (i november).

7. Älskar att kolla på film som t.ex Johan Falk filmerna.

8. Älskar att ha jeans på mig alla dagar i veckan.

9. Lyssnar nästan jämnt på musik.

10. Att jag har världens bästa kompisar, familj och fotbollslag.


Detta var 10 saker ni kanske inte visste om mig och jag hoppas att ni tyckte det var roligt att läsa om det.


Många kramar Nattis

Likes

Comments

Hej!

Just nu så sitter jag i min säng och gör inte så mycket.

Men i alla fall så kom jag hem från skolan och började fixa i mitt rum, började med att röja undan lite och sedan så möblerade jag om lite och städade färdigt så att nu så väntar jag bara på att mamma och min bror ska komma hem så att jag har någon att prata med, haha.

Men jag hoppas att ni har haft en bra vecka och att ni kommer att ha en bra kväll.

Jag har som ni kanske har sett så har jag lite ide brist på vad jag ska skriva för inlägg, så har ni något förslag så kommentera gärna.


Kram Kram från Nattis!!!

Likes

Comments

​Hej!

Jag tänkte att ni skulle få veta vad jag sak göra denna veckan kanske inte jätteroligt men har inga förslag på vad jag ska skriva för inlägg (komentera gärna).

Måndag (idag): Vakna och sedan gå till skolan, slutar 15:20. Hem äta och sedan plugga.

Tisdag: Vakna gå till skolan, slutar 15:45. Hem plugga äta byta om och sedan är det träning.

Onsdag: Vakna gå till skolan, slutar 14:20. Hem plugga och äta.

Sedan så har min bror något på sin skolan som vi ska gå på, på kvällen.

Torsdag: Vakna gå till skolan, slutar 15:45. Hem plugga äta och byta om sedan åka till träningen.

Fredag: Vakna gå till skolan, slutar 12:15. Hem äta och träna och ta det lugnt.

Lördag: Gå igenom vad jag har för läxor tills nästa vecka och plugga lite.

Söndag: Vakan tidigt och sedan åka och spela bortmatch, sedan så ska jag inte göra så mycket.

Hoppas att ni har haft en bra dag så hörs vi imon.

Komentera gärna om vad ni vill att jag ska skriva om för att jag har ingen aning.

Kram Nattis​

Likes

Comments

​Hej!

idag så vaknade jag 07:15 och kände att jag var jättepigg, men med tanke på att det var söndag så försökte jag somna om men det gick ju då inte. Men jag gick inte upp fören vid åtta, gick ner och åt frukost och gjorde mig iordning för att sedan cykla upp och kolla på när vi spelade match, vilket var jätteroligt och jättekallt. det var en match som var jätterolig att titta på och sedan att vi vann (2-0) gjorde ju saken ännu roligare, sen var det snabbt hem och äta och byta om för att sedan åka upp igen och spela en match med de laget som är ett år yngre än oss, där vi spelade lika (5-5).

Men nu har jag bara duschat, ätit mat och pluggat lite, så att nu så ska jag väll snart gå och lägga mig så att jag orkar upp till skolan imon.


Kram från Nattis

Likes

Comments

Hej!

Idag så har det varit en annorlunda skoldag. Vi har inte varit i skolan på hela dagen, för vi har varit på Universeum med alla åttorna. För er som inte vet vad det är så är det ett typ museum och en lekplats med levande djur. Det var väldigt roligt och häftigt att vara så nära fåglar och apor och andra häftiga djur.

Jag är även väldigt stolt över att jag sa till mig själv att inte fega ut när vi fick chansen att klappa en ORM jag är i vanliga fall extremt extremt rädd för ormar, men när jag fick förklarat för mig att den var helt ofarlig så tog jag chansen att klappa den så gjorde jag det och jag är jättestolt över mig själv.

Det var allt för detta inlägget, och jag hoppas att ni har haft en bra dag.

Kram från Nattis!!

Likes

Comments

Hej!
Idag så har jag spelat två matcher med en timmes mellanrum, på den tiden så var jag hemma och åt och bytte om igen för att sedan åka och spela match igen. Med dem som är ett år yngre än vad jag är.

Första matchen: Vi mötte Onsala och det slutade med att jag gjorde mål och matchen slutade 3-3, det var en väldigt rolig match att spela.


Andra matchen: Vi mötte Kullavik och det slutade med en vinst. (8-2) tror jag att det blev!!


Hoppas att eran dag har varit bra så hörs vi imon om jag hinner!!

Kram från Nattis!!!

Likes

Comments