Som rubriken säger, igår kom det fyra små söta kattungar!! Som vi har längtat! Märkte på henne runt fyratiden att hon inte var som vanligt. Hon låg gömd under sängen och jämra sig vilket inte är likt henne. Då kollade jag i rumpan på henne och då såg jag som en ballong som stack ut. Märkte även att hon låg och krystade. Sprang direkt ut till Henke så han fick vara med, vilket var tur. Hade nog aldrig klarat det själv så nervös som jag var! Men allt gick superbra så nu har vi fyra stycken små missar här hemma. Kan ligga och titta på dem i flera timmar, så söta är de. Det är dock lite svårt eftersom hon ligger under sängen.. Men snart kommer de nog fram så man kan få mysa med dem!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagen idag har inte varit den bästa. Den började hur bra som helst men sen kom jag till jobbet och Boom. Plötsligt var jag utan arbete under sommaren, som jag blev lovad förra veckan. Har försökt att hålla humöret uppe hela dagen men det har verkligen inte varit det lättaste. Direkt jag satte mig i bilen började tårarna forsa, helt förstörd. Det är verkligen den värsta känslan att känna sig totalt grundlurad. Vet inte vad jag ska ta mig till riktigt.
Först trodde jag att det var lugnt eftersom jag inte hunnit tackat nej till det andra jobbet. Så jag ringde chefen direkt och frågade om jag fortfarande hade möjlighet att arbeta där. Men icke. Det fanns dock ett jobb men det var bara 50% och det överlever man inte på om man bor i hus. Men måste ju såklart ta det nu eftersom det inte finns någon annan utväg. Vet verkligen inte vad jag ska ta mig till. Hoppas det löser sig på något sätt men just nu känns det inte så.
Fan, ibland går livet emot en så man vill bara gräva ner sig. Usch säger jag bara.

Likes

Comments

Den här goda maten blev de igår. Det var sååå himla gott! Kunde ha ätit hur mycket som helst.
Det blev en lyckad kväll med god mat och härligt folk.
Idag är det inte det bästa vädret här då det är snöblandat regn, lite surt. Men jag och Rebecca tänkte ändå ta oss ut på en lång promenad upp för berget. Ska bli skönt att få komma ut och röra sig lite. Så det ser jag fram emot.
Ha det bra så länge!

Likes

Comments

Ikväll står grillning på schemat. Henrik har några kompisar här som har hjälpt honom gjuta golv i källaren. Därför bjuder vi dem på mat lite senare, det ska bli så gott! Premiär för i år.
Kanske lägger upp några bilder ikväll eller imorgon, men nu får ni nöja er med denna.

Likes

Comments

Gick upp i tid idag för att jag tänkte bara ta det lugnt i soffan en stund innan jag börjar. Men som vanligt går det aldrig vägen, alltid något som ska strula. Idag var det håret, funka inte alls att fixa de. Jag vet, i-landsproblem.
Men nu fick jag ca tio minuter innan jag måste åka till jobbet, och då blev de selfietime!
Ha en bra dag!

Likes

Comments

Ligger nu i soffan helt utsliten! Under helgen har vi vart iväg med killens familj till sälen. Även om vi inte gjort speciellt mycket, bara tagit det lugnt, så är jag ändå så slut i hela kroppen. Men det har varit skönt med lite avkoppling, tagit de lugnt, bastat, spelat spel m.m.
Resten av kvällen blir det soffläge.

Likes

Comments

Då gör jag ett nytt försök med skrivandet. Händer nått hela tiden tycker jag därför har det varit svårt att hinna med. Men nu börjar alla bitar falla på plats så nu kanske det kan gå bättre.
Har fått ett nytt arbete på en skola vilket är nått av det roligare jag har prövat. Visst, det är tålamodsprövande men det är så roligt och jag trivs otroligt bra.
Ha en bra dag!

Likes

Comments

Ojojoj, nu var det verkligen längesedan jag skrev här. Den här hösten har varit extremt lång och inte så rolig. Men nu börjar det ljusna lite och det ser bättre ut. Tänkte därför ta tag i skrivandet igen eftersom det är väldigt skönt att bara få slänga ur sig det man känner för.

Det har hänt en del sen sist kan jag säga. Har börjat träffa mitt ex igen vilket är väldigt roligt. Har även blivit väldigt bra vän med min närmsta granne Amanda, she's ma' soulmate! Har tur som har dessa två personerna i mitt liv, utan dem vet jag inte vad jag skulle göra faktiskt. Så, love to you!

Likes

Comments

Zombiemood. Rör mig just nu till en sida av sängen till en annan. Är alldeles för trött för att göra något. Klarar inte riktigt med det här med att gå upp tidigt längre.. Och att jobba på det, nej kvälls- och nattpass passar mig mycket bättre. Så idag har det inte blivit mycket gjort och kommer antagligen inte bli det heller.

Likes

Comments

Nu börjar jag äntligen få det mer som jag vill ha det i lägenheten! Det är så himla roligt! Det är verkligen ett nytt intresse som jag har fått, inredning. Det är fortfarande mycket att göra men om man tar lite saker då och då närmar man sig alltid något.

Här är några av "hörnorna" som jag är väldigt nöjd med.

Likes

Comments