Vardag

Hallå!

Skrev inget igår men igår hände inget speciellt. Städade lite och åkte till stan för att handla lite böcker. Det bästa jag vet är att vara inne på akademibokhandeln, kan fördriva mycket tid därinne genom att bara gå runt och titta på böcker. Finns så himla mycket jag vill läsa men som jag aldrig kommer hinna läsa.

Därefter åkte jag hem och Fred hämtade upp mig och vi åkte till boländerna. Han köpte ett par nya skor och jag gick på apoteket. Efteråt åkte vi hem och beställde pizza, jag var så hungrig då hade glömt äta lunch.

Idag vaknade jag klockan åtta men vaknade upp med migrän så hela förmiddagen blev jag sängliggandes. Mycket ont i huvudet nu men sover så dåligt när jag har jour, vaknar upp typ en gång i timmen på natten för att kolla telefonen. Men huvudvärken gick som tur var över senare. Jag har haft en riktig myssöndag idag, städat de sista och tagit en lång dusch som avslutades med hårinpackning och ansiktsmask. Fred har varit i Stockholm hela dagen och hälsat på sin pappa, jag kunde tyvärr inte följa med eftersom jag har jour. Men då fick jag lite egentid istället och det är skönt ibland det med.

Hade tänkt läsa en bok nu men såg att klockan börjar närma sig middag så ska börja med maten tänkte jag, så är den färdig när Fred kommer hem. Imorgon är jag ledig men ska in till jobbet på möte och sen ska jag försöka leta födelsedagspresent till mamma som fyller år om en vecka. Vi hörs!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments