Jag trodde verkligen att det skulle finnas tid att blogga när man va hemma från jobbet helt men detta nya "jobbet" tar så mycket mer tid!! Vår fina lilla kille vill ju ha uppmärksamhet och närhet mest hela tiden så när han väl somnar ska man hinna med allt det andra i livet - städa, tvätta, duscha ... listan är lång :)

Vår jul blev intensiv med mysig även om snön aldrig kom. Jag kan redan längta till nästa år när mini kan öppna egna paket och förstå lite mer av det som händer runtomkring. Det är ju en himla mysig del på året just runt jul och Vincent har verkligen fått mig att uppskatta julen genom barns ögon om man nu kan säga så. Familjer som umgås och god mat men för vår del är det också självklart med julklappar till honom sen. Vi har ett spännande år framför oss - vår lilla familj för första året!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag tyckte Vincent att vi skulle gå upp 05. Det tyckte verkligen inte jag så jag försökte med all min kraft få en skitglad och pigg bebis att somna om, helt utan framgång! När vi gått upp och jag lyckats hälla ner en halvliter kaffe somnade han gott om i soffan.. livet på en pinne! Emil har gått på semester/pappaledigt nu så igår hade jag sovmorgon till 10!! Ni kan inte ens ana hur skönt det var :) vi testar på lite "störst ansvar varannan dag" nu så får vi se om man får vila ut lite mera.

Lillfisen har varit sjuk i ett par dagar nu så det har varit en del gnälliga dagar och dåligt med sömn. Jag hoppas verkligen att det blir ändring nu när han börjar bli lite bättre! Nu vaknade lillskiten igen, dags att börja dagen! BVC kl 10 är först ut, sen ska de handlas julklappar!

Likes

Comments

Dagar som dessa behöver man ta sig tid att uppskatta att man är ledig, att det är december och att vädret kan vara såhär?! Jag och Caroline gick ner till norra hamnen och satte oss med vars en kaffe och njöt förra veckan. Hur underbart var inte detta vädret liksom? Det blir en hel del mil med den där vagnen och jag är fortfarande sjukt nöjd med vårt val. Vincents fina farmor fixade ju så vi köpte åkpåse i samma tyg som skötväskan så nu matchar hela kittet :D Nu ska jag leta upp en matstol till lilleman... han har ju börjat öva på att sitta! Igår fick han dessutom smaka sin första bit banan för att fira att han passerat 4 månader <3 han är så duktig!

Likes

Comments

Jag hinner glömma att skriva här dom få stunderna man verkligen har tid över. Det finns så mycket annat man måste hinna med på den där lilla stunden som man får kvar om dagarna. Sedan sist har vi promenerat massor, fikar, tränat, haft babyshower för Ida, bakat, bjudit på middag, vatt hos andra på middag... Ja, dagarna går alltså! Emil har dessutom varit sjuk en vecka så där blev det fullt upp med mini för min del. Han får hänga en hel del med sin kompis Elli :) Alla kort kan ju inte bli bra haha!

Likes

Comments

Emil är på jobbet och jag och mini myser med julmusik i soffan. Det är så otroligt kul att följa hans utveckling och det går så fort framåt! Han har hittills vaknat superglad 99% av dagarna och brukar hålla gott humör nästan hela dagen. Tänk att vi skulle få en så snäll liten kille? Idag står promenad på schemat och sen ser vi fram emot en ledig helg med pappa Emil <3

Likes

Comments

Jag vet inte var man gjorde av dagarna innan men nu går det fort och det är måndag och fredag hela tiden! Måndagar och torsdagar är det mammaträning och onsdagar babycafe och mellan där träffar man vänner och familj och allt. Livet blev ett pussel och svårare blir det när man börjar jobba igen! Jag förstår inte hur folk får ihop det men man måste nog planera och prioritera en hel del :)

Det är december och vi har julpyntar och bakat, glöggat och varit på julmys och snart är 2a advent här. Ni håller väl med om att tiden går fort? Om en vecka är vår lilla plutt 4 månader!

Likes

Comments

Jag blir varm i hjärtat när jag kollar på dom fina bilderna som Jacqueline tog i somras när hon var hemma och överraskade mig! Tänk att få ha så fina bilder som minne <3 det är ofattbart att det var han som var där hela tiden.. vår lilla prins!

Likes

Comments

I söndags var det ju fars dag :) Emil fick kaffe och present på sängen innan dagen satte igång. Det blev en mugg från Vincent och en anmälan till ett lopp i Höganäs till våren. Hoppas att jag själv kan komma igång med lite löpning strax...dock inga mil här haha!

Vår helg gick i ett och snabbt gick det! På lördagen kom vårt lilla julgäng hit för planering inför vår julmiddag den 26e och sen stack jag hem till mamma när Emil var på Kents konsert. Söndagen var ju som sagt fars dag och vi han med både vincents pappa, min pappa, pappas pappa och Emils pappa! En massa pappor :)

Likes

Comments

Vår lilla plutt vaccinerades i måndags. En spruta i varje lår och tårar kom det massor. Som tur är gick det över lika fort som det kom :) Efter vaccinationen har han varit väldigt trött och vi har tillbringat många timmar hemma i soffan. Man tycker så synd om honom som redan är så hjälplös <3 nu verkar han dock må bättre igen så jag ser fram emot torsdagens mammaträning!

Vi har trots all tid i soffan ändå tagit oss ut på promenader och en lunch på Linnéaträdgården med Kristina och Veronica. Vincent sov i vagnen utanför under nästan hela lunchen så det funkade ju hur bra som helst :) perfekt när man sitter i växthuset och kan kolla vagnen samtidigt!

Likes

Comments