godkväll alla där ute! ah nu var det faktiskt ett tagsen jag skrev, har inte skrivit sen studenten om jag minns rätt. har faktiskt egentligen inget att skylla på! jobbade på rasta ett tag, tills den tiden för mig tog slut, sen har jag faktiskt bara varit hemma & tänkt på vad jag vill hålla på med, vad jag vill göra med mitt liv framöver! har dock inte kommit fram till något beslut.. men nu tänkte jag iallafall vara lite mer uppdaterad angående bloggen! lite bilder som beskriver vad jag gjort det senaste! ✌🏽️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 20 Readers

Likes

Comments

NU har jag äntligen tagit studenten, känns så jävla underbart att aldrig mer tvingas gå till skolan & sätta sig i ett svin kallt klassrum, inga mer läxor & ingen mer skolmat.. nu börjar det verkliga livet då jag ska jobba & jobba.. nu kör vi!

Likes

Comments

sista dagen i skolan för resten av livet är avklarat! känns helt otroligt att det är min tur att äntligen få ta studenten! kan inte beskriva känslan hur lycklig man faktiskt är! nu är det bara att dra hem snabbt & sen åka vidare för att fira två underbara tjejer för tagit studenten!

Likes

Comments

well hello! idag var en jävligt bra dag, satte mig på hästryggen igen efter ett ganska långt uppehåll. känns helt oroligt att vara tillbaks i den miljön, love it!

Likes

Comments

godmorgon!

Likes

Comments

nämen hejsan! har precis haft mitt första arbetspass på rasta, gick faktiskt helt fantastiskt! är påväg in till stan nu! jobba imorgon också, tagga!

Likes

Comments

godmorgon, har precis haft lektion! väntar på att min andra lektion ska börja, slutar dock 11:45 så det är helt okej!

Likes

Comments

Har precis kommit hem ifrån Bil - meet, feta bilar faktiskt! dock jävligt trött på att det ska regna hela tiden! nu sitter jag på golvet med en jävla massa läxor & lite oth, sånahär lördagar kunde lika gärna försvinna!

Likes

Comments

god eftermiddag! har precis fixat iordning mig för att vara beredd på att Casper kommer så vi kan dra vidare till Gislaved för bil meet!

Likes

Comments