We are coming home

Hej på er!

Den här veckan har det inte blivit många inlägg och nu ska jag förklara varför. Vi är nämligen påväg hem till Sverige.
Jacob och hans lag åkte ur slutspelet i måndags vilket innebar att säsongen var över. De kom hem från Chicago dagen efter så under tiden som de var borta passade jag att packa våra saker och hänga med mina två tjejer, Alyssa och Jenn så mycket som möjligt!

I onsdags gick hela laget ut och festade tillsammans innan flera av dem skulle åka hem. Först var vi hemma hos Jake och Jenn och sedan gick vi hem till en annan spelare i laget där alla andra var. Kvällen slutade sedan med att alla drog till en bar i närheten.
Jacob skulle ha möte på lördagen så vi fick inte åka förrän tidigast söndag (idag). Därför kände vi att det var kul att hinna göra något tillsammans med laget innan alla splittras.

I torsdags flyttade vi ut från både huset i Anaheim och lägenheten i San Diego. Vi åkte därför till huset i Anaheim tidigt på morgonen för att det tar en stund att åka och vi skulle hinna packa in de sista sakerna som vi hade i förrådet. När vi kom till huset i Anaheim så hände det sjukaste och både jag och Jacob var beredda att ringa polisen.
När vi körde in i garaget och skulle gå in via garagedörren så märkte vi att dörren var olåst. Jag var helt säker på att jag låste dörren så jag tänkte ju direkt att vi hade haft inbrott. När vi kliver in ser vi en golfbag i hallen och två par skor (????). Vi började direkt att ropa runt och helt plötsligt kommer en man ut ur sovrummet. Jag och Jacob blev helt stumma och ringde direkt till mäklaren som ansvarar för vår lease. Tydligen hade husägarens ex-man flyttat in utan att någon visste det.
Både vi och mäklaren blev så chockade men allt löste sig tillslut och vi drog därifrån snabbt som tusan!

Vi hade egentligen kunnat flytta ut 31/5 då båda lease-avtalen gick ut. Vi valde istället att flytta ut en dag tidigare och ta in på hotell för att slippa stressa. Möblerna i San Diego skulle däremot hämtas 31/5 så vi var ändå tvungna att åka tillbaka för att lösa det.

I fredags lämnade vi möblerna runt 09:00 och städade ur resten av lägenheten. Därefter åkte vi och shoppade lite och tog en lunch. På kvällen mötte vi upp Jenn, Jake och Isac för att kolla på vår sista baseball tillsammans den här säsongen. Kommer verkligen sakna att umgås med alla!

Igår (lördag) passade vi bara på att ha en heldag tillsammans och packa klart allt. Vi gick ut och käkade middag och sedan köpte vi med oss glass och ansiktsmasker hem.

Vi hade egentligen behövt gå och lägga oss tidigt igår men varken jag eller Jacob var trötta så vi somnade runt 01:00... Klockan 04:00 ringde klockan imorse. Jag och Jacob hade nämligen sagt ja till att köra Jenn, Jake och deras två hundar till flygplatsen.
Hahah kaoset som uppstod dessutom när vi var tvungna att få plats med all packning, två hundar och 4 personer. Det slutade med att jag, Jenn och deras två labradorer fick sitta i bagageluckan...

Nu har vi packat klart allt som ska med och det blev totalt 6 resväskor + 4 handbagage + hockeytrunk och hockeyklubbor... Hahah!
Klockan 15:30 kommer bilen som ska köra oss till flygplatsen i Los Angeles och sedan går vårt plan 20:30 ikväll!!!

Snart ses vi Sverige!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229