Mount Woodson Trailhead

Hallå hallå från en utslagen Nathalie!

Igår var en riktigt lång dag. Jag och Linn hade bestämt att vi skulle åka iväg och gå en promenad under tiden killarna vilade upp sig inför deras match.
Jag googlade lite och hittade ett supercoolt hikingspår bara 20 minuter från där vi bor. Varken jag eller Linn hade varit där tidigare men jag kommer definitivt att åka tillbaka dit och ta med mig Jacob så att han får se. Det var typ bara uppförsbacke hela vägen så det brände ordentligt i rumpan och låren! Vi trodde hela tiden att vi var nära toppen på berget men vi var inte ens i närheten, haha! Vi insåg dessutom att hiken var väldigt mycket längre än vad vi trodde så vi fick vända och gå nedför efter 45 minuter!
Vi fick en fantastisk och otroligt häftig utsikt men vi båda var helt slut efteråt!

2 timmar senare hade killarna match! Tyvärr förlorade de matchen och vi kom hem runt 22:30.
Jag däremot fick åka en ”liten sväng”.... Rättare sagt - tur och retur San Diego - Anaheim mitt i natten. Jacob hade glömt sina kostymskor i Anaheim och han var tvungen att ha dem till imorse när hans lag skulle flyga till Colorado.. Jacob har blivit förkyld igen för andra gången den här månaden så jag sa åt honom att stanna hemma och sova istället så att han inte skulle bli sämre.
Det tog lite mer än 3 timmar innan jag kom hem och sedan somnade jag som en stock när jag kom tillbaka till hotellet.

Imorse lämnade jag Jacob på flygplatsen och sedan åkte jag tillbaka till Anaheim. Jacob ska vara borta till på söndag så jag passar på att åka hem till lägenheten under den tiden! Ska försöka hinna med att träna ordentligt under dessa dagarna, slå in alla julklappar och fixa allt som behövs till min familj som kommer om 1 vecka!!

Nu har jag precis kommit hem från ett pass och ligger på soffan och kollar hockey (för ovanlighetens skull). Ska äta upp min middag och sedan tänkte jag nog gå och lägga mig!

Ha en bra dag!
Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229